- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Ben zaten gece 10 kere kalkıyorum, sıkıntı yokEvet sabaha karşı olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zaten gece 10 kere kalkıyorum, sıkıntı yokEvet sabaha karşı olabilir
Gece uyuyanlar düşünsünBen zaten gece 10 kere kalkıyorum, sıkıntı yok
Gece 00:00 oldumu bakmak lazım sabah 10 gibi açıldı mi geçmiş ola, yatıyorum ben o saatlerde1 eylul sabah saatleridir kesin
Namaza kalkan kazanırEvet sabaha karşı olabilir
Ben açsam ne yazar Kazen onaylayacak:)Gece 00:00 oldumu bakmak lazım sabah 10 gibi açıldı mi geçmiş ola, yatıyorum ben o saatlerde
AynenGece uyuyanlar düşünsün
KısmetGece 00:00 oldumu bakmak lazım sabah 10 gibi açıldı mi geçmiş ola, yatıyorum ben o saatlerde
Genelde sabah erken saatte açıyor diye biliyorum ama pazara geliyor 1i belkide 2 sinde acarBen açsam ne yazar Kazen onaylayacak:)
Hayırlısı artık:)Genelde sabah erken saatte açıyor diye biliyorum ama pazara geliyor 1i belkide 2 sinde acar
Hihihihi o da erken gelmiyor zaten yarın kandırır gece actiririzBen açsam ne yazar Kazen onaylayacak:)
Benim tarif bellide nevroşa güvenmiyorum heran birine tarifimi verebilirAynen
Kısmet
Senin tarif belli mi?
Ben açarım o ne zaman onaylarsa:)Hihihihi o da erken gelmiyor zaten yarın kandırır gece actiririz
Karamelize kavurmayı kimseye vermemBenim tarif bellide nevroşa güvenmiyorum heran birine tarifimi verebilir
Ne yapacaksın, benden sır çıkmazBenim tarif bellide nevroşa güvenmiyorum heran birine tarifimi verebilir
Et yemekleri olacak bildiğim kadarıyla,mutlaka katılın:)Burayı takip edin sık sık, tarif almanız kolay olur :)Hmm anladim bu sefer yapabilecegim biseyse bence katilacagim ins o yuzden sordum :) tesekkurler
Hangi yöreye ait buKaramelize kavurmayı kimseye vermem
Geldim gittim ve de telim çaldı bende hoşbuldum canısıHoşgeldin ciğerim
Kavurmayı yakabilirmiş öyle olursa karamelize diye yutturacağızHangi yöreye ait bu
Masterchef de gibi hissettim bian Karamelize falan
Kavurmadan tırsıyorumKaramelize kavurmayı kimseye vermem
Nasılsın ne yapıyorsun:)Geldim gittim ve de telim çaldı bende hoşbuldum canısı