Genel olarak sınıf ihtiyaçları ile bizimde o kadar müdüre yani okul aile birliğine 100 veriliyor:)ay maşallah allah zihin acikligi versin .bizde öyle diyil yani yillik ama ne zaman gerkirse o zaman veririz ama bence yillik 100 tl cok uyugn cunki biz yil içinde 200tl okula para veryoruz hisse hisse
Aman okusunlar masrafı mühim değil:)Zor valla. Okul derdi bizim seneye başlıyoranasınıfına gidecek. O zamana küçüğü de büyümüş oluyor bakalım
Genel olarak sınıf ihtiyaçları ile bizimde o kadar müdüre yani okul aile birliğine 100 veriliyor:)
Yok ne olmuş?CocoChanelmademoiselle den haberin var mı? :)
Benim ki de 15 aylık falan oluyor Allah kısmet ederse :)Aman okusunlar masrafı mühim değil:)
Hayırlısı canım benim kızlar 1 e başladığında oğlum 13 aylıktı:)
İyi maşaallah canımBenim ki de 15 aylık falan oluyor Allah kısmet ederse :)
Çoğu kitap boşuna yazılmış paragraflarla dolu, daha biz lisede iken teee 2008 lerde matematik hocamız kitabı masaya atıp bu kitabı basacaklarina test kitabı yapsalar daha faydalı sanki matematik değil okuma kitabı derdi çok haklıVeriyor canım ama onlar yeterli olmuyor:)
Yani o biraz formalite gibi oluyor.Kaynak almadığımız zaman olmadı:)Öğretmen istemese biz alırız canım yoksa yapılan bu sınavlarda başarılı olamazlar:)
Onlar işe yaramıyor zaten canım hep kaynak alıyoruz:)Çoğu kitap boşuna yazılmış paragraflarla dolu, daha biz lisede iken teee 2008 lerde matematik hocamız kitabı masaya atıp bu kitabı basacaklarina test kitabı yapsalar daha faydalı sanki matematik değil okuma kitabı derdi çok haklı
Evet, ikiz gibi büyüyecekler. Saglıkla gelsin :)Süper haber
Çok iyi olmuş canımEvet, ikiz gibi büyüyecekler. Saglıkla gelsin :)
ne yapalım valla istyorla bizde viriyoruz önemli olan para digil cocklamizin bir mesleye sahiplenmesi allah hepsininyolun acik etsin bende forma alacam cantasin gecen yilki bibturlü zaman edip dişariya cikamyorum zamanda su gibi akiyorGenel olarak sınıf ihtiyaçları ile bizimde o kadar müdüre yani okul aile birliğine 100 veriliyor:)
Allah ol deyince önünde ne durabilir ki. Çok şükür. Rabbim her isteyene nasip etsinÇok iyi olmuş canımOlmuyor diye sızlanıyordu bak arkası geliyor
Aynen canım onlar okusun para mühim değil ne için yaşıyoruz:)ne yapalım valla istyorla bizde viriyoruz önemli olan para digil cocklamizin bir mesleye sahiplenmesi allah hepsininyolun acik etsin bende forma alacam cantasin gecen yilki bibturlü zaman edip dişariya cikamyorum zamanda su gibi akiyor
Amin inşaaallahAllah ol deyince önünde ne durabilir ki. Çok şükür. Rabbim her isteyene nasip etsin
Yavrum birinci olsun diye ne kadar istiyordu şimdi ikinci mi yoldaİkinci bebiş geliyor
Süper haber
tebrik ederim saglika kucaginz a alisinz inşallahEvet, ikiz gibi büyüyecekler. Saglıkla gelsin :)
Amin inşallah. Baya heyecanlı ve endişeli.Yavrum birinci olsun diye ne kadar istiyordu şimdi ikinci mi yoldarabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah