- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallahtebrik ederim saglika kucaginz a alisinz inşallah
inşallah canim sizde okul 1 eylüldenmi başlıyorAynen canım onlar okusun para mühim değil ne için yaşıyoruz:)
Bizde haftaya bakacağız artık:)
9 Eylül canım:)inşallah canim sizde okul 1 eylüldenmi başlıyor
bilmedim kimin bebesi olacak@CocoChanelmademoiselle bayada uzunuymş ismi tebrik ederim
Ben hallettim sorun yok:)bilmedim kimin bebesi olacak@cocochanelmademoiselle bayada uzunuymş ismi tebrik ederim
Hayırlı geceler canımben cok yogununm canlar size iy geceler allah her birmize rahatlik versin yorgunlukdan ayakda uyuyorum
Hayırlı geceler canım
Yok canım nikah olacak cumartesi gidicemKukrim bugünde düğüne mi gittin yoksa
İyiyim canım sağol sen nasılsın işler ne alemde:)Yok canım nikah olacak cumartesi gidicem
Nasılsın
İyiyim canım banyonun duvarları dosedi yarında yerini yapacak sonra derzleri atacak herhalde .İyiyim canım sağol sen nasılsın işler ne alemde:)
İyi hadi bayağı azalmış Allah kolaylık versinİyiyim canım ☺ banyonun duvarları dosedi yarında yerini yapacak sonra derzleri atacak herhalde .
Ordanda tuvalete geçer .
Evet canım bitecek inşallahİyi hadi bayağı azalmış Allah kolaylık versin
Ooo CocoChanelmademoiselle canım hayırlı olsun birinci için o kadar uğraşmıştınız ikinci sürprizle mi geldi Rabbim hayırlı evlat eylesin Allah hamilelikte de sonrasında da kolaylıklar versin inşallahİkinci bebiş geliyor
Sen de sağol canım Bugün uzun zaman sonra üstüne bastım,çok şükür daha iyi.Sağol canım benim
Sen neler yapıyorsun bacağın nasıl oldu?
Çok şükür canımSen de sağol canım ♥Bugün uzun zaman sonra üstüne bastım,çok şükür daha iyi.