İyiyim canım sen nasılsın
Güzel hemşom
Sistem kayıt yapmış canım bizden şimdilik bir şey istemediler:)
Haftaya forma falan alacağız:)
Maratonumuz başlayacak artık:)
Kolay geldin canımÇok şükür canım yarın ablamlarlayiz hazırlık yapıyorum bende
Can hemşom nasılsın
Desene gitti en az 2bin tl
Ayakkabıdan çantasına kadar herşey alınmayacak miKolay geldin canım
Formaya o kadar gitmez ama başlangıç masraflarımız o kadar olur:)
Ayakkabıları aldık bir oğluma alınacak:)Çantaları geçen yıl almıştık bu yıl almayacağız daha yeniler:)Ayakkabıdan çantasına kadar herşey alınmayacak mi
Kuzenim 2 çocuğunu kreşe yazdırdı bu sene pazartesi başlayacaktı galiba onun bile kıyafetleri varmışdünya kadar masraf çıktı dedi daha okullar açılmadan
Iy akşamlar canimmözel okulmu sizinçoçuklaringiAyakkabıları aldık bir oğluma alınacak:)Çantaları geçen yıl almıştık bu yıl almayacağız daha yeniler:)
Oğlumun formasıda var sadece pantolon yetişmiyor ona yedekler alırız:)
Kitaplar çok tutar canım:)
Oğlumun okuldan başlangıçta en az 300 isterler kaynak,ihtiyaç ve aidat falan:)
Kızların kaynaklarda bin civarı tutar:)Bitmez yani:)
Yok canım devlet okulu:)Iy akşamlar canimmözel okulmu sizinçoçuklaringi
Hayırlısı olsun canım. Güzel başarılı bir yıl olsun tüm çocuklara :)Sistem kayıt yapmış canım bizden şimdilik bir şey istemediler:)
Haftaya forma falan alacağız:)
Maratonumuz başlayacak artık:)
Amin canım inşaallahHayırlısı olsun canım. Güzel başarılı bir yıl olsun tüm çocuklara :)
nedenno zaman kitaplri develt vermoyormuYok canım devlet okulu:)
paradamı veryorsunz okulaAyakkabıları aldık bir oğluma alınacak:)Çantaları geçen yıl almıştık bu yıl almayacağız daha yeniler:)
Oğlumun formasıda var sadece pantolon yetişmiyor ona yedekler alırız:)
Kitaplar çok tutar canım:)
Oğlumun okuldan başlangıçta en az 300 isterler kaynak,ihtiyaç ve aidat falan:)
Kızların kaynaklarda bin civarı tutar:)Bitmez yani:)
Veriyor canım ama onlar yeterli olmuyor:)nedenno zaman kitaplri develt vermoyormu
Evet yıllık aidatlar var:)Çok değil canım 100 tl falan ama 3 çocuk olunca 300 oluyor:)paradamı veryorsunz okula
Haberler bas bas bağırıyor okullara para verilmiyor diye ama sistem hiç de milli eğitim bakanlığının dedigi gibi işlemiyor. Bende bunu anlamıyorumEvet yıllık aidatlar var:)Çok değil canım 100 tl falan ama 3 çocuk olunca 300 oluyor:)
aa anladim canim ilave olarak sinavlar icinVeriyor canım ama onlar yeterli olmuyor:)
Yani o biraz formalite gibi oluyor.Kaynak almadığımız zaman olmadı:)Öğretmen istemese biz alırız canım yoksa yapılan bu sınavlarda başarılı olamazlar:)
Canım biraz onlarda haklı bazı şeyleri yapmak için paraya ihtiyaç oluyor:)Haberler bas bas bağırıyor okullara para verilmiyor diye ama sistem hiç de milli eğitim bakanlığının dedigi gibi işlemiyor. Bende bunu anlamıyorum
Tabi ki mesela kızlar geçen yıl 2 haftada bir deneme oldular her denemeye 5 tl verdiler.Sonra her yazılı için 3 tl falan:)Az gibi ama toparlayınca bayağı oluyor:)aa anladim canim ilave olarak sinavlar icin
O zaman aynı telden çalmalılar. Gerekliyse tabii verilir. Bakanlık açıklama yaptı, verilmiyor diye. Sen yine tek çocuk 100 lira. Görümcem 250 verecekmiş tek çocukCanım biraz onlarda haklı bazı şeyleri yapmak için paraya ihtiyaç oluyor:)
Okul okul değişiyor canım:)Birde sınıf ihtiyaçları için 100 tl topluyoruz ara arada 3 lira 5 lira:)O zaman aynı telden çalmalılar. Gerekliyse tabii verilir. Bakanlık açıklama yaptı, verilmiyor diye. Sen yine tek çocuk 100 lira. Görümcem 250 verecekmiş tek çocuk
ay maşallah allah zihin acikligi versin .bizde öyle diyil yani yillik ama ne zaman gerkirse o zaman veririz ama bence yillik 100 tl cok uyugn cunki biz yil içinde 200tl okula para veryoruz hisse hisseEvet yıllık aidatlar var:)Çok değil canım 100 tl falan ama 3 çocuk olunca 300 oluyor:)
Zor valla. Okul derdi bizim seneye başlıyorOkul okul değişiyor canım:)Birde sınıf ihtiyaçları için 100 tl topluyoruz ara arada 3 lira 5 lira:)