Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Makinaya yorgan atmıştım onu serdim mutfakta en az 20 kislik bulaşık vardı onu hakladim tekrar makinaya çamaşır topladım

Eşimin yiyecekelrini hazırladım zaten hazırdı da tabağa çektim kızı uyuttum

Salonun yerleri bezle sildim saat geç oldu Süpürge için 🤪🤨
Ve geldim :KK45:
hosgeldin bukadar yorgunlugun üzerine güzel bi kk ii gider dimi😃

:KK70:benzemiyo da arkadan ama:KK70:
Nevo gece bunu okudum kahkaha atmamak icin kendimi zor tuttum:KK70:
😆 Bu emojide tam benlik üst dişler tam altlar yok :KK70:
Hakket o nasil emoji:KK70:oyle nasil gulunur ki:KK70:
Hadi ben kaçtım kızlar Allah a emanet olun gelirim belki işleri tooarlarsam azerin benim yerimde olsa aynı benim gibi evi sabaha kadar temizlerdi :KK70:
Yok kanka ben sadece sabahlari is basi yapiyorum:KK53:bebeler uyuyunca bi rahatlama geliyo bana:KK70:
Nerde satılıyor şeker hamuru yiiiaaa
Her markete gittigimde pasta susu aliyorum benimki de habire konusud kullanmiyosun zaten neden aliyosun diye:KK53:ben de bi gun kullanirim diyodum:KK70:iste o gun bu gunmus:KK53:
25. pastayı vermiş bulunmaktayım ben hariç :KK45: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Sen yapma bari nevo:KK45:
günaydın oooooooo ne çok konuşmuşsunuz :KK70:
Gunaydin canim:KK36:

Aynen 😂

😂

Ben kendi adıma iyiyim. Uzun zamandır katılmadım ben, sen katılacak mısın? :)
Yok canım katılamam. Türkiye deyim, pazar günü yola çıkacağız, acilen yerleşip bayram temizliğine başlamam lazım. 2 yetişkin oğlanı evde bıraktık, evin hâli dehşettir.

:KK70:benzemiyo da arkadan ama:KK70:

Nevo gece bunu okudum kahkaha atmamak icin kendimi zor tuttum:KK70:

Hakket o nasil emoji:KK70:oyle nasil gulunur ki:KK70:

Yok kanka ben sadece sabahlari is basi yapiyorum:KK53:bebeler uyuyunca bi rahatlama geliyo bana:KK70:

Her markete gittigimde pasta susu aliyorum benimki de habire konusud kullanmiyosun zaten neden aliyosun diye:KK53:ben de bi gun kullanirim diyodum:KK70:iste o gun bu gunmus:KK53:

Sen yapma bari nevo:KK45:

Gunaydin canim:KK36:

oo alıntı kraliçesi :KK70:

Yok canım katılamam. Türkiye deyim, pazar günü yola çıkacağız, acilen yerleşip bayram temizliğine başlamam lazım. 2 yetişkin oğlanı evde bıraktık, evin hâli dehşettir.
Yurtdışında mı oturuyorsunuz abla siz ☺️ Yakalamışken bir şey sorabilir miyim❤️ Stant mikserler yurtdışında daha mı uygun acaba burda en az 500₺ markası da duymadığım bir marka 🤔

Malesef öyle. Bi kere mevlananın sözünü paylaşmıştım. Büyük görümcem aradı, o kime diye. Bende engelledim, herşeyin hesabını vermek zorundayız sanki 🤬
Benim görümcelerde benim paylaştığımı ss alıp eşime yolluyorlar noldu diye 👊👊👊👊👊👊👊

X