Allah razı olsun, yumurta da var mı merakla bekleyeceğimİçinde şeker var un var çikolata var kakao var çok sır verdim yeter :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun, yumurta da var mı merakla bekleyeceğimİçinde şeker var un var çikolata var kakao var çok sır verdim yeter :)
Bakmam lazim hatırlayamadımAllah razı olsun, yumurta da var mı merakla bekleyeceğim
Bizde o yolda ilerliyoruz ☺Ben çok ullandim ilaç biz aylarca kullanmayıp bir senede kullanılacak ilacı bir ayda kullanıyoruz hasta olunca çocuklar
aa 1 kasik zeytinyagi icirseydin cnm yapardi ozmanIyi canım kaka bekledim bütün gün kulakligin silikonunu yuttu sabah cikaramadı sipa
hosgeldin bukadar yorgunlugun üzerine güzel bi kk ii gider dimiMakinaya yorgan atmıştım onu serdim mutfakta en az 20 kislik bulaşık vardı onu hakladim tekrar makinaya çamaşır topladım
Eşimin yiyecekelrini hazırladım zaten hazırdı da tabağa çektim kızı uyuttum
Salonun yerleri bezle sildim saat geç oldu Süpürge için
Ve geldim
AynenBir şey paylaşmaya korkuyoruz hemen kime diyorlar:)
Evet canım, beni tongaya düşürmüştün
Nasılsınız, yarışlar nasıl gidiyor
balbocuuu @Blue_Perii T Tatlianne20 minik kalp0753
Hayırlı olsun canlar döktürün bakalım enfes tatlar
benzemiyo da arkadan amaŞu makinedeki BirTutamMutluluk20
Nevo gece bunu okudum kahkaha atmamak icin kendimi zor tuttum@deynepnaz 'a verdim
Hakket o nasil emojioyle nasil gulunur kiBu emojide tam benlik üst dişler tam altlar yok
Yok kanka ben sadece sabahlari is basi yapiyorumbebeler uyuyunca bi rahatlama geliyo banaHadi ben kaçtım kızlar Allah a emanet olun gelirim belki işleri tooarlarsam azerin benim yerimde olsa aynı benim gibi evi sabaha kadar temizlerdi
Her markete gittigimde pasta susu aliyorum benimki de habire konusud kullanmiyosun zaten neden aliyosun diyeben de bi gun kullanirim diyodumiste o gun bu gunmusNerde satılıyor şeker hamuru yiiiaaa
Sen yapma bari nevo25. pastayı vermiş bulunmaktayım ben hariç
Gunaydin canimgünaydın oooooooo ne çok konuşmuşsunuz
Yok canım katılamam. Türkiye deyim, pazar günü yola çıkacağız, acilen yerleşip bayram temizliğine başlamam lazım. 2 yetişkin oğlanı evde bıraktık, evin hâli dehşettir.Aynen
Ben kendi adıma iyiyim. Uzun zamandır katılmadım ben, sen katılacak mısın? :)
benzemiyo da arkadan ama
Nevo gece bunu okudum kahkaha atmamak icin kendimi zor tuttum
Hakket o nasil emojioyle nasil gulunur ki
Yok kanka ben sadece sabahlari is basi yapiyorumbebeler uyuyunca bi rahatlama geliyo bana
Her markete gittigimde pasta susu aliyorum benimki de habire konusud kullanmiyosun zaten neden aliyosun diyeben de bi gun kullanirim diyodumiste o gun bu gunmus
Sen yapma bari nevo
Gunaydin canim
Inşallah yetistirirm malzemeyi.balbocuuu @Blue_Perii T Tatlianne20 minik kalp0753
Hayırlı olsun canlar döktürün bakalım enfes tatlar
Yurtdışında mı oturuyorsunuz abla siz Yakalamışken bir şey sorabilir miyim Stant mikserler yurtdışında daha mı uygun acaba burda en az 500₺ markası da duymadığım bir markaYok canım katılamam. Türkiye deyim, pazar günü yola çıkacağız, acilen yerleşip bayram temizliğine başlamam lazım. 2 yetişkin oğlanı evde bıraktık, evin hâli dehşettir.
Benim görümcelerde benim paylaştığımı ss alıp eşime yolluyorlar noldu diyeMalesef öyle. Bi kere mevlananın sözünü paylaşmıştım. Büyük görümcem aradı, o kime diye. Bende engelledim, herşeyin hesabını vermek zorundayız sanki
Benim ki direk beni arıyor, hayret bişey bende engelledim. Mesafe iyidirBenim görümcelerde benim paylaştığımı ss alıp eşime yolluyorlar noldu diye