Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
can

canim eltinden neden bu kadar şikayetçisini tabki bu şahsi konular bendede aynibsorunlar oldugi için sordum
Bizimki çok uzun mesele pink

Kısaca şöyle söyleyeyim sonradan görme biri ailede sayilip sevilmemis ilgi görmemiş evlenince ilgi ile donatmış
Göklere ermiş bir tarafı daha ben nişanlı iken başladı kıskançlığa

Çünkü ben çok mutlu evlendim hiç kavga dövüş olmadan kayınpeder lerle benim aile küsmedi

Ama onun düğünde kimse birbirini istemiyordu sorunlu oldu

Birde ben evlenip iki taraf birbirine gelip gitmeye başlayınca daha da kıskandı falan

Yıllardır eşimle konuşur muhabbet eder benle konuşmaz falan bende sünnet mevludnde hoşgeldin demedim o yüzden ..yıllardır ben bayram lasiyorim istemedikleri halde beni yine de yaranamadım kayınpeder e artık umrumda değil kimse

ah canim benim seni cok iy anlyorrim içinde kin o kadarki artik senibele konuşturmuyor bizde bir kelam var taşımiz ağir canim menim seni çekemiyor bende zaminida cok sinir geciriyordum ama şimdi onemsemiyorum onu esinseni seviyor aiyleriniz anlaşyorla cocuklarin var ne mutlu sana boş ver kendi kendi yeyib bitirecek o

Dökme içini bu kadar buralara
Biri görür falan aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…