- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
ALMANCA BILMIYORMNE SÖYLERSIN SÖYLE ANLAMAM ZATEN
evt baksana iki kere gitmiş
Mesajlar gene zor gidiyor
evt baksana iki kere gitmiş
arada oluyor böyle internet iy çekmiyo odan benceYavaşlama var hala zor gidiyor sayfada zor açılıyor hala..
arada oluyor böyle internet iy çekmiyo odan bence
Anlatmadigim çok şey var Jenna hoşgeldin demedim diye eşime hesap sormuşlar minik neden hoşgeldin demedi diyeHarika anlaşan eltiler,maşallah size
Az daha uzulseydin dansöz oynayacaktın zaarAnlatmadigim çok şey var Jenna hoşgeldin demedim diye eşime hesap sormuşlar minik neden hoşgeldin demedi diye
Bende dedim 10 yıldır onlarda bana demiyordu
Hatta kamera kaydı da var eşim hoşgeldin derken kayınpeder eltimi gosterip soruyor
Çok üzüldüm çok ağladım o kadar moralim bozuldu ki akşam çiftetelli oynadım erik dalı oynadım
aaa ola bilirŞimdi youtube videoları seyrediyorum hç sorun yok şakkk diye açılıyor,sadece kk da oluyor..
Evet ya şöyle eltim uzulseydi falan totoma bez takar oynardimAz daha uzulseydin dansöz oynayacaktın zaar
aaa ola bilir
İyi ki eltimle aram iyi vallaEvet ya şöyle eltim uzulseydi falan totoma bez takar oynardim
Ama eltim çok mort olmuş bir daha haklamis onu insan içinde sijirden kudurdu kudurdu belli etmedi
canim eltinden neden bu kadar şikayetçisini tabki bu şahsi konular bendede aynibsorunlar oldugi için sordumEvet ya şöyle eltim uzulseydi falan totoma bez takar oynardim
Ama eltim çok mort olmuş bir daha haklamis onu insan içinde sijirden kudurdu kudurdu belli etmedi
eşim ailemize cok bağlı ailesine iy bakan biri bizim için her şeyin iyisinin yapmaya çalışr bunda kayinvalidem ve etilm kiskanir cünki onun eşi ona bakmiyor biz bi yer tatile falan gidiymizde kayinvalidem surat asar ben konusturmayınca konuşmz yaniEvet ya şöyle eltim uzulseydi falan totoma bez takar oynardim