Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Harika anlaşan eltiler,maşallah size:p
Anlatmadigim çok şey var Jenna hoşgeldin demedim diye eşime hesap sormuşlar minik neden hoşgeldin demedi diye :KK49:

Bende dedim 10 yıldır onlarda bana demiyordu

Hatta kamera kaydı da var eşim hoşgeldin derken kayınpeder eltimi gosterip soruyor

Çok üzüldüm çok ağladım o kadar moralim bozuldu ki akşam çiftetelli oynadım erik dalı oynadım :KK70: 😂

Anlatmadigim çok şey var Jenna hoşgeldin demedim diye eşime hesap sormuşlar minik neden hoşgeldin demedi diye :KK49:

Bende dedim 10 yıldır onlarda bana demiyordu

Hatta kamera kaydı da var eşim hoşgeldin derken kayınpeder eltimi gosterip soruyor

Çok üzüldüm çok ağladım o kadar moralim bozuldu ki akşam çiftetelli oynadım erik dalı oynadım :KK70: 😂
Az daha uzulseydin dansöz oynayacaktın zaar :KK48:

can
Evet ya şöyle eltim uzulseydi falan totoma bez takar oynardim :KK70:

Ama eltim çok mort olmuş bir daha haklamis onu insan içinde sijirden kudurdu kudurdu belli etmedi :KK70:
canim eltinden neden bu kadar şikayetçisini tabki bu şahsi konular bendede aynibsorunlar oldugi için sordum

Evet ya şöyle eltim uzulseydi falan totoma bez takar oynardim :KK70:

Ama eltim çok mort olmuş bir daha haklamis onu insan içinde sijirden kudurdu kudurdu belli etmedi :KK70:
eşim ailemize cok bağlı ailesine iy bakan biri bizim için her şeyin iyisinin yapmaya çalışr bunda kayinvalidem ve etilm kiskanir cünki onun eşi ona bakmiyor biz bi yer tatile falan gidiymizde kayinvalidem surat asar ben konusturmayınca konuşmz yani

X