- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Amin kuzumAllah im sabır versin kızına :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzumAllah im sabır versin kızına :/
ÖzledimHayırlı günler hanımlar
Tatilimin son iki günü Pazartesiden sonra hep buralardayım
Neler olmuski canim anlayamadimBenimde kuzumya hem o hem bizim binadaki öldürülen kadın aklımdan çıkmıyor
Aynen demin videosunu izledim izlemez olaydimBen hala donup kalıyorum Emine bulut aklıma geldikçe ona dair konular yordu beni
Hepimiz aynı durumdayız dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorum .Aynen demin videosunu izledim izlemez olaydim
En cok da ona uzuldum yaHepimiz aynı durumdayız dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorum .
Allah o yavrucagin yüzüne gülsün bu saatten sonra bari iyi insanlara denk gelsin kötülerle karsilasmasin.
Kendi başlarını yemezler giderler böyle kadınların canını yakarlarEn cok da ona uzuldum ya
Ulan zaten babalik hissi yok sende o kadina da cocuguna da bi halt olmadin bari birakaydin da anne kiz kendi kendilerine bi hayat yasasaydilar hayvan herif
Vallaaa kizz desene bundan sonra kk bize davetle ozel tarifler yaptiriyomusevlaefe oy miktarı artıyor her geçen gün ilgi odaklandı üzerimize uzerimize
Kuzum bizim binada da tuba erkol diye bir kadın çocuklarının gözü önünde 20 yerinden kocası tarafından bıçaklandıNeler olmuski canim anlayamadim
İyi aksamlar canmmm
Kadın acısını hissetmiyor gibi o an rabbim mukafatini verecektir ne büyük bir çile o yavru için oğlum da 10 yaşında kulagimw bişey olsa anne ameliyat derler mi ölme ihtimalin var mıdır diye çocuk günlerce düşünüyorAynen demin videosunu izledim izlemez olaydim
yorgun ve uykusuz sen?şükür adaş düğün yemeğinden geldim
Nasılsın
Semaver çayı yaptım komşu bekliyorum içmek içinyorgun ve uykusuz sen?
Yaa cok kotu oldum cocuklari önünde insalik olmuşKuzum bizim binada da tuba erkol diye bir kadın çocuklarının gözü önünde 20 yerinden kocası tarafından bıçaklandı
Evet kuzum bide emine bulut diye başka yerde bir kadın daha koca cinayetine kurban gitti çocuğunun gözü önünde Allahım çocuklarına sabır versin. Rabbim böyle mahlukatlarında bin belasını versinYaa cok kotu oldum cocuklari önünde insalik olmuş
pasta da var mı?Semaver çayı yaptım komşu bekliyorum içmek için
Evet Amin Allah belasini verisin,Allah kimseleri boyle kalpsislerle insanlıqdan cikmis birile karsilastirmasiEvet kuzum bide emine bulut diye başka yerde bir kadın daha koca cinayetine kurban gitti çocuğunun gözü önünde Allahım çocuklarına sabır versin. Rabbim böyle mahlukatlarında bin belasını versin
Tesekkür ederimMedovik pasta çok leziz görünüyor.
Ama cheesecake de öyle.
İkisini de çok beğendim
Amin kuzum aminnnEvet Amin Allah belasini verisin,Allah kimseleri boyle kalpsislerle insanlıqdan cikmis birile karsilastirmasi