Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Hepimiz aynı durumdayız dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorum .
Allah o yavrucagin yüzüne gülsün bu saatten sonra bari iyi insanlara denk gelsin kötülerle karsilasmasin.
En cok da ona uzuldum ya
Ulan zaten babalik hissi yok sende o kadina da cocuguna da bi halt olmadin bari birakaydin da anne kiz kendi kendilerine bi hayat yasasaydilar hayvan herif

En cok da ona uzuldum ya
Ulan zaten babalik hissi yok sende o kadina da cocuguna da bi halt olmadin bari birakaydin da anne kiz kendi kendilerine bi hayat yasasaydilar hayvan herif
Kendi başlarını yemezler giderler böyle kadınların canını yakarlar

Aynen demin videosunu izledim izlemez olaydim:KK43:
Kadın acısını hissetmiyor gibi o an :KK43: rabbim mukafatini verecektir ne büyük bir çile o yavru için oğlum da 10 yaşında kulagimw bişey olsa anne ameliyat derler mi ölme ihtimalin var mıdır diye çocuk günlerce düşünüyor

Ya küçük kız annesi karşısında o haldeyken sadece çırpınıyor :KK42:

Bu sefer semaver çayı içeceğiz
IMG_20190824_204948.jpg

Yaa cok kotu oldum cocuklari önünde insalik olmuş :KK43:
Evet kuzum bide emine bulut diye başka yerde bir kadın daha koca cinayetine kurban gitti çocuğunun gözü önünde :KK43: Allahım çocuklarına sabır versin. Rabbim böyle mahlukatlarında bin belasını versin

Evet kuzum bide emine bulut diye başka yerde bir kadın daha koca cinayetine kurban gitti çocuğunun gözü önünde :KK43: Allahım çocuklarına sabır versin. Rabbim böyle mahlukatlarında bin belasını versin
Evet Amin Allah belasini verisin,Allah kimseleri boyle kalpsislerle insanlıqdan cikmis birile karsilastirmasi

X