• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Yeni sistem güzel oldu ama birazda zor oldu kuzular,kategorinin açılmasını 4 gözle beklemek gerekiyor valla:KK14::hamarat:
Canım günlerdir konuşuyoruz bugün öğlene doğru açılacak diye ondan takipte olunca kaçmıyor:)

Ah bacııım bende ona dikmiştim gözümü amma velakin almış kim aldıysa:bicak:
Ya sen tarifinin farkında değil misin :)Çikolatada kullanabilirsin:)Yaptığın süsleme ile her şey değişebilir:)

Canım günlerdir konuşuyoruz bugün öğlene doğru açılacak diye ondan takipte olunca kaçmıyor:)
Keşke daha erken gireydim çiçeğem şansıma küseyim birdahakine artık🥰🥰😍😘

Yeni sistem güzel oldu ama birazda zor oldu kuzular,kategorinin açılmasını 4 gözle beklemek gerekiyor valla:KK14::hamarat:
Ben bekledimde olmadı önden erken davranan cabuk davranan kapıyo, gerçekten dediğin gibi güzel ve zor oldu ;)

Ya sen tarifinin farkında değil misin :)Çikolatada kullanabilirsin:)Yaptığın süsleme ile her şey değişebilir:)
Tarifimin farkındayımda pasta olursa diye bir hayal kurmuştum abla o pastaya yönelik ,bunda gördüğüm görsellerden süslemeden başka değişik ne yapabilirim onun kafasındayım birazda :)

Tarifimin farkındayımda pasta olursa diye bir hayal kurmuştum abla o pastaya yönelik ,bunda gördüğüm görsellerden süslemeden başka değişik ne yapabilirim onun kafasındayım birazda :)
Acele etme araştır ;)

Back