Misafir mi gelecek diye sormuşturEvet süsledim susleyincr buzluğa attım ellemesinler diye
O da pasta buz tutmuş zor kestim
Eşim pastayı görünce nerden geldi bu dedi ben yaptım deyince
Kahvaltıyı bu yüzden mi geç yaptık dedi
Size de bişey yaramaz dedim çok güzel olmuş dedi
Bir animi daha anlatayım benim doğum günüm için yemeğe götürdü ya bişey istiyor musun dedi soda söylesene dedim kalktı gittiMisafir mi gelecek diye sormuştur
Çünkü sadece misafir gelince yapioz ya biz pasta
Yaranilmaz valla yaranilmaz yaparsn suç yapmazsn suç
Her türlü bahaneleri de eleştiri oklarii da hazır
Afiyet bal seker olsun canm
Ne kizismasi kız azerin atı aldı gidiyoroylama kızıştı yada bana öyle geliyor
Geri kalan kizissinNe kizismasi kız azerin atı aldı gidiyor
Bizi üçe katlayıp 5 e böldü maşallah
Bakalım 3 kez birinci olunca ne yapacakBizi üçe katlayıp 5 e böldü maşallahjübile yapıyor
Ayyy tam krizBir animi daha anlatayım benim doğum günüm için yemeğe götürdü ya bişey istiyor musun dedi soda söylesene dedim kalktı gitti
Birazda geç gelince dedim heralde pasta falan getirecek masaya kutlamayı buyutecek
(Hayaller tabi )
Gitti gelmedi gelince ne oldu dedim bişey yok dedi
Daha da şüphelendi m
Meğer soda bin uanina kahve de söylemiş eleman bulamamış içerde ondan gecikmiş olsun dedim buna da şükür
Keşke hazır pandispanya hazır pasta kreması hazır profiterol kullansaydim 20 oyum bile yok o kadan uğraştımOy verenler size soruuyorum sadece ilk sayfadaki sunum a mi oy veriyorsunuz
Yine yapar o kız kurtulamayızBakalım 3 kez birinci olunca ne yapacak
Canımmm kıyamam sanaKeşke hazır pandispanya hazır pasta kreması hazır profiterol kullansaydim 20 oyum bile yok o kadan uğraştım
Keşke hazır pandispanya hazır pasta kreması hazır profiterol kullansaydim 20 oyum bile yok o kadan uğraştım
İşte bu yüzden sordum ilk fotoya göre mi oy veriyorlar yoksa inceliyor kar mi merak ettimKeşke hazır pandispanya hazır pasta kreması hazır profiterol kullansaydim 20 oyum bile yok o kadan uğraştım
Kendi birinciliği nden briinci yapar biziYine yapar o kız kurtulamayız
Seni düşünerek soylememistim ama sen yazınca öyle sankikavga da söylenmez ne demek istiyorsun sen bana şimdi bisküvi yi teptin tencereye üstüne santiyi sıktın halt ettin mi diyorsun
Seni düşünerek soylememistim ama sen yazınca öyle sanki
Niye boşa olsun afiyetle yemedik mio kadar pudijgin arkasına baktım 3.5 su bardağı mıydı emin olayim dedim süt için tüm emeklerim boşa mı yani