- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.774
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 u görünce sevinmiştim bir baktım 60 kar 70 ler 100 ler ucuhor milletTenceresiz kaldim anne oylarına bakkk
Ooooww
Sen bilmez misin kime oy verirse birinci olamıyorOoooww
Sırtın yere gelmez minigim
Bilsem ne oldu ablaYok canım bu yıl istediğimiz hiç bir şey gerçekleşmedi
Hadi uaaa öyle kehaneti mi varSen bilmez misin kime oy verirse birinci olamıyor
benim odun beni yemeğe götürdü diye sevijiyordum meğer ben eve girmeden oncr annem aramış beni benim telefon da evdeydiZaten ben onunla evlendigimde harcandim
Evet birincilik potansiyeli olanlar bile olmadı zatı benim pastada o potansiyel yoktu iyi oldu bana verdiği başkasının başı yanmadiHadi uaaa öyle kehaneti mi var
Gelenekselci o yüzden olabilir
Senin pastanın görüntüsü gayet de güzel hem pratik hem hoş duruyorEvet birincilik potansiyeli olanlar bile olmadı zatı benim pastada o potansiyel yoktu iyi oldu bana verdiği başkasının başı yanmadi
Azerine vereydi iyiydiEvet birincilik potansiyeli olanlar bile olmadı zatı benim pastada o potansiyel yoktu iyi oldu bana verdiği başkasının başı yanmadi
Ama helal olsun annenebenim odun beni yemeğe götürdü diye sevijiyordum meğer ben eve girmeden oncr annem aramış beni benim telefon da evdeydi
Eşim açmış annem sormuş ne yaptın doğum günü için hicbisey demiş
Annemde kapat hadi kapat telefonu bari bir yemeve götür bu saatten sonra demiş
Benimki oylelikle götürmüş bende içinden geldi diye seviniyorim yazık bana
Pratik olduğu için iyi denk geldi onu toplamak için ne uğraştım oğlum dolabı açıp açıp parmaklamis ters düz etmeden altını bisküvi doldurdum tekrarSenin pastanın görüntüsü gayet de güzel hem pratik hem hoş duruyor
BirTutamMutluluk20 ne diyor bu yiğitAzerine vereydi iyiydi
Sağolsun ilk defa bir doğum günümde küsmedim kocama onun sayesindeAma helal olsun annene
AhhahaPratik olduğu için iyi denk geldi onu toplamak için ne uğraştım oğlum dolabı açıp açıp parmaklamis ters düz etmeden altını bisküvi doldurdum tekrar
Anneler baş tacı iyi olmuş amma o fırçaylanBirTutamMutluluk20 ne diyor bu yiğit
Sağolsun ilk defa bir doğum günümde küsmedim kocama onun sayesinde
Evet süsledim susleyincr buzluğa attım ellemesinler diyeAhhaha
Ay bu çocuklar hic mi denk durmaz
Bizimkiler de öyle yapior
İyuki pratik secmissin bide pratik secmeseymissin isin zormus
Evet evet bana da anlatıyor böyle böyle dedim sen çaktırma alissin sana biseuler yapmaya diyor bilmiyormuş gibi davranıyorumAnneler baş tacı iyi olmuş amma o fırçaylan
Allah bize böyle dert vermiyorBirTutamMutluluk20 yine zorlanacaksin etiket için