Bende okadar kalp yaptım uğrastım içiniKeşke hazır pandispanya hazır pasta kreması hazır profiterol kullansaydim 20 oyum bile yok o kadan uğraştım
İşte hepsi mideye aynı sekilde gidiyor uğraşmayın boşunaNiye boşa olsun afiyetle yemedik mi
Cocostar pasta dedim ay ne güzel görünüyor o öyle
Emeğe saygıCanfeb ne kadar zordu biliyor musun o pudingun kıvamını tutturmak o biskuvileri bir kakaolu bir sade denk getirmek
Vuruyorsun kırbacı düşün biraz o minik o pastayı korumak için bir gün dolapta iken hangi marketin posetine soktu da yine de parmakladilar pastasını
Ama kabul ediyorum en basiti benimki zaten nevo ablaya basit ver demiştim o da seçenekleri sunduEmeğe saygı
Eşim çok sever bisküvi pastasini şansına kussun diyete başladımAma kabul ediyorum en basiti benimki zaten nevo ablaya basit ver demiştim o da seçenekleri sundu
yok şöyle sade meyveli yapan yok diyorumHer çeşit meyve var seç beğen
Yalnız vişneli yok, ilklerden kapılır sanmistim
Ben cikolataliyi aldım ama çikolatalı olmayan yokmuş meğer bilse idim ben sırf meyveli yapardım
nevoş yine senle kapışalım mıVerdim vişne bulamadığı için yapılmadı.
Hadi geçmiş olsun@Kazen oyunu bana vermiş size başarılar kızlar
Olur kapışalımyok şöyle sade meyveli yapan yok diyorumişin içinde hem çokola var
nevoş yine senle kapışalım mı
Hadi geçmiş olsun
Pro üyeler misafir olarak gözüküyor, evet
34 ü geçsem yeterr, fazlasında gözüm yokOlur kapışalım
Sistem böyle, bizle alakası yokooo hep sizimi ağırlicezzzzzzz böyle bişi olmazev sahibi sizsiniz asıl
20 yeter bana34 ü geçsem yeterr, fazlasında gözüm yok
Sistem böyle, bizle alakası yok
Sen zaten kuru dolma ile adını yazdın. 12yarışma oldu benim. Bi yol katedemedim. Bi yerde bir yanlış yapıyorum ama olmuyor20 yeter bana
Hayırlısı canımSen zaten kuru dolma ile adını yazdın. 12yarışma oldu benim. Bi yol katedemedim. Bi yerde bir yanlış yapıyorum ama olmuyor