- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Bende var naneli vereyim mmi cignenmemis hem9 Eylul mu?bizim burda 15 Eylul
Kanka sabah sabah canim sakiz cekti be
Köfte konulabilir birde pişmeden konulmuş börekKızlar okula beslenmelik koymak için buzluğa neler yapıyorsunuz ya da misafir için malum benim bu sene yoğun olacak
Hmm köfte mantıklı kurabiye yapıcam poğaça yaptım acaba şöyle sigara böreği gibi sarsam da çıkarıp 3-5 kızartsam mı ama onun da patateslisi güzel olmuyor BuZluktakiKöfte konulabilir birde pişmeden konulmuş börek
Benim arkadaşım kurabiye falan da koyuyor hiç denemedim yalnız
Başlarında mı bekliyorsun kızGünaydınlarr
Ustalar geldi bende yine mutfaktaki sandalyede yerimi aldım mesaim başladı
Yok onlar banyoda çalışıyor .napayım çay su birşeyler istiyorlar mecbur oturuyorum burda odalar dolu zaten ıvır zıvır ile.Başlarında mı bekliyorsun kız
Off rezillik ya hiç sevmiyorum tadilat işini bir de benim koca manyak eve tüpçü bile gelse bizi bir odaya kapatıyor dış dünyayla iletişim sıfır oluyorYok onlar banyoda çalışıyor .napayım çay su birşeyler istiyorlar mecbur oturuyorum burda odalar dolu zaten ıvır zıvır ile.
Bir oturma odası normal
Bizim usta eşimin elemanının babası yanındaki de Azeri bir amca yaşlıOff rezillik ya hiç sevmiyorum tadilat işini bir de benim koca manyak eve tüpçü bile gelse bizi bir odaya kapatıyor dış dünyayla iletişim sıfır oluyor
Cumamız mübarek olsun balımm
Teşekkür ederim balımiçelim fındıkımmm kolay gelsin buarada
Amin kuzumCumamız mübarek olsun balımm
Geldimi usta
ben hiç börek koymadım ama peynirli konulmuş yemistim bir kere güzeldiHmm köfte mantıklı kurabiye yapıcam poğaça yaptım acaba şöyle sigara böreği gibi sarsam da çıkarıp 3-5 kızartsam mı ama onun da patateslisi güzel olmuyor BuZluktaki
Nasılsın kolay gelsin ustalar isebaslamis