- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasin canım iyiyim çok şükürNasılsın kolay gelsin ustalar isebaslamis
Soba derkenSağolasin canım iyiyim çok şükür
Evet başladılar bugünde kırma sürer yarın sivaya başlarlar herhalde .
Sen nasılsın
Kırma deyince off gürültü estağfirullah hiç sevmiyorum yüksek sesli şeyleriAmin kuzum ❤
Hehe geldiler duşakabin ile dolabı söktüler şimdi onların olduğu yerleri kirmaya başlayacaklar
Sarı kantaron çiçeği çok şifalıdır ama ağıza buruna girerse sıkıntı
Amin canım Allah razı olsunKırma deyince off gürültü estağfirullah hiç sevmiyorum yüksek sesli şeyleri
Allah kolaylık versin sanada onlarada canım kukrimim
Bak nasıl da bildim :))Sarı kantaron çiçeği çok şifalıdır ama ağıza buruna girerse sıkıntı
Sıva yazacaktımSoba derken
Bende iyiyim uyandım vücut ödem yapmış nasıl bir halsizlik var uyuşuk her yanım
Kahvaltı yaoacagiz ortanca ile esim hala uyuyor :))
Bende diyorum ustalar soba yi ne yapacak acaba baca mi kiracak dokecekler :))Sıva yazacaktım
Bacayida kiracaklar bugün doğruBende diyorum ustalar soba yi ne yapacak acaba baca mi kiracak dokecekler :))
çok kötü o iş kokusu olur ilk kirdiklarinda annemden biliyorumBacayida kiracaklar bugün doğru
Kimse hatırlamıyor beni diye bunalımdaydım. İyiyim canım,sen nasılsın?Jenna16 nasılsın kuzum
O nasıl öyle kız Allah korusun.çok kötü o iş kokusu olur ilk kirdiklarinda annemden biliyorum
Birinci kattaki sobayı öyle bir yakmış ki baca tutuşmuş annemin alt ve üst komşusunun bacaları patlamıştı
Seni unutmaya ömrüm Yeter miKimse hatırlamıyor beni diye bunalımdaydım. İyiyim canım,sen nasılsın?
Bana verdiğin oyu mu kullandin yoksa bana vermeyi mi unuttun2 oy hakkı mı vardı ben bilmeden tek oy kullandım ya tüh
Sana vermeyi unuttumBana verdiğin oyu mu kullandin yoksa bana vermeyi mi unuttun