- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
İnşallah canım benim inşallah
Olur mu oyle sey kuzum, sans işi buİnşallah canım benim inşallahPastacı olarak bu yarışmayı kazanamazsam artık atın beni siteden
Sen benim gönlümün birincisisinİnşallah canım benim inşallahPastacı olarak bu yarışmayı kazanamazsam artık atın beni siteden
İyiyim canımın içi çocukla uğraş ev işi gücü derken geçiyor günler öyle sen nasılsın bitti mi işlerinNasılsın canım ☺
Bende iyiyim çok şükür canımİyiyim canımın içi çocukla uğraş ev işi gücü derken geçiyor günler öyle sen nasılsın bitti mi işlerin ☺
Allah daha iyi etsin canımBende iyiyim çok şükür canım ❤Daha bugün basladilar canım kırmaya yarınada gene kırılacak yerler kaldı .
Bir on gün daha bitmez herhalde işimiz ☺
Amin canım cümlemizi inşallahAllah daha iyi etsin canımaynen sürer o kadar hafta sonu girecek araya birde ama sonu güzel olacak inşallah ☺
Aynen canım ne kaldı ki zaten okulların açılmasına bu hafta bitti sayılır Eylül’ün ilk haftası mıydıAmin canım cümlemizi inşallah
İnşallah canım bitsede bir artık rahatlasam biraz okullar açılmadan ☺
Hayırlı akşamlar canım nasılsın nasıl gidiyor iş güçHayırlı akşamlar herkese
Hee hemi de at nali gibim olanindan
Anlamistim ben zaten pastanın güzel ve Muzlu olusuyla hiçbir ilgisi olamaz yoksa bu oylarınHee hemi de at nali gibim olanindan
Canim Ben en son ismim yazılmış olan fotoyu koymani isterimHangisini istiyorsunuz bana gönderin düzelteyim isteyenleri düzelttim: )
Hayırlı akşamlar canım, nasılsın. Özlettin kendiniHayırlı akşamlar herkese
Olamaz tabi ko
Anlamistim ben zaten pastanın güzel ve Muzlu olusuyla hiçbir ilgisi olamaz yoksa bu oyların