- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.695
Ne güzel olardi koca demlik çay yaptım işleri yaoarken içerim diye canım çay da istiyor aslidja bugün sigara da isitoyrgonder gelsin.
Almak için gece vardiyasini bekleyeceğim o zaman daha rahat içiyorum geceleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel olardi koca demlik çay yaptım işleri yaoarken içerim diye canım çay da istiyor aslidja bugün sigara da isitoyrgonder gelsin.
Ben geldimm, bakalim bana tarif kalmismi
Hayırlısı buluruz bir tarif:)
biraz bakinim bndeHayırlısı buluruz bir tarif:)
Ben yemeyeyim de kim yesin dimiikiye kadar miiii :) tekrar acikirsin bile o zaman
dondurmali pasta
Ben çay pek sevmem ama bana kahve yaparsinNe güzel olardi koca demlik çay yaptım işleri yaoarken içerim diye canım çay da istiyor aslidja bugün sigara da isitoyr
Almak için gece vardiyasini bekleyeceğim o zaman daha rahat içiyorum geceleri
Ben yemeyeyim de kim yesin dimi
Sağol canımdoğru diyon valla göm gitsin afiyet olsun
Evet canım, beni tongaya düşürmüştünMalesef, söyleyemem. gezegenfeza abla geldi aklıma ilk yarıştığı kategori de ne yapıyorsun diye sormuştum. Oda kuralları bilmedigi için söylemişti
Ne güzel dişler keşke benim olsa
İlginç passtaalr dedim bakın ne çıktı Eki Görüntüle 2294696
Hani diyordu ya kalbimi de bilmeden basıyorum aceye diye orda basmaya çalışıyor kendini sanırımŞu makinedeki BirTutamMutluluk20
Bu verdim zaten
Üst batın temizliğiHani diyordu ya kalbimi de bilmeden basıyorum aceye diye orda basmaya çalışıyor kendini sanırım
kim yapacakBu verdim zaten