Kekler - Pastalar Fotoğraflı Pasta Tarifleri

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Dalga geçmeyin beee düzeltcem diye ugrasıyom😂😂 Mune Mune aplaaaaa nerdesin gııı ya bu hesap ayarlarıma bir bakabilirmisin hamiş görünüyom ortalık fena karıştı😂 doğa severlere kaydolayım dedim gelecekten tarih istedi bende attım bi tarih atmaz olaydım :olamaz:
Ablacım hamilelik takvimini senin kaldırman lazım, linke tıklayıp: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/account-details oradaki bebeğin tahmini doğum tarihi kısmında yazan tarihi silip kaydet butonuna basarsan sorun çözülür.

Kızlar acil bi soru.taze fasulye aldım buzluğa atıcam ,normalde suda az haşlayıp öyle atıyordum buzluğa.bu sefer çiğden koymak istiyorum zaten kızım pek fırsat vermiyor haşlamaya kucağımda sürekli.çiğden koysam bozulur mu?
Bende hep çiğ koyarım canım gayet iyi.buzunu cözdürmeden tencereye boşalt ama.

Bende hep çiğ koyarım canım gayet iyi.buzunu cözdürmeden tencereye boşalt ama.
Tamam canım buzu çözülünce bozuluyor diymi.şimdi bu fasulyeleri yıkayacağım,kurutup kilitli buzluk poşetlerine koyacağım.pişirmek istediğimde direkt düdüklüde az suyla pişirsem olur dimi

Tamam canım buzu çözülünce bozuluyor diymi.şimdi bu fasulyeleri yıkayacağım,kurutup kilitli buzluk poşetlerine koyacağım.pişirmek istediğimde direkt düdüklüde az suyla pişirsem olur dimi
Buzu cözülünce bozulma değilde bi yumuşuyo fasulye oyuzden ben hep buzluktan cıkartıp 1 dk öncesinde sonra buzuyla boşaltıyorum tencere yada düdüklü tencereye. Olur kuzum düdüklüde çabuk pişiyo zaten

X