- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Duyuyosun dimi kukiricim 1 gunde 27 haftalik gebe kalanlar var 1 haftaya da dogurur simdiBir günde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duyuyosun dimi kukiricim 1 gunde 27 haftalik gebe kalanlar var 1 haftaya da dogurur simdiBir günde
Fazla kullanmaktanO butonu en son ben bozduydum ondandir
Benden de hızlı imişDuyuyosun dimi kukiricim 1 gunde 27 haftalik gebe kalanlar var 1 haftaya da dogurur simdi
Biraz fazla tiklamiş ola bilirimFazla kullanmaktan
Dalga geçmeyin beee düzeltcem diye ugrasıyom Mune aplaaaaa nerdesin gııı ya bu hesap ayarlarıma bir bakabilirmisin hamiş görünüyom ortalık fena karıştı doğa severlere kaydolayım dedim gelecekten tarih istedi bende attım bi tarih atmaz olaydım
Amiiiin inşallah sanada 3üz bile versinhayırlı olsun darısı bna ahahahah
Kim hamile kıza Blue_Peri sen miCanım yeni görüyorum yeni mi ekledin takvimi
Hayırlı olsun sağlıklı kucagına alırsın insallah
Değilmis canım hesabıyla oynarken olmusKim hamile kıza Blue_Peri sen mi
Bacım oku aşağıdaki mesajları okuKim hamile kıza Blue_Peri sen mi
Değilmis canım hesabıyla oynarken olmus
Sen daha yerinde say millet 1 gecede 27 haftalik hamileKim hamile kıza Blue_Peri sen mi
Aminhayırlı olsun darısı bna ahahahah
Yerimde mi sayıyom kız hamileyken mi hamile kalayım ne istiyonSen daha yerinde say millet 1 gecede 27 haftalik hamile
cok geriden geliyon diyorum hizlan accikYerimde mi sayıyom kız hamileyken mi hamile kalayım ne istiyon
Yokmu şu hesaptan anlayan Mune abla gözünün çapağını yidiğim nirdesin
Ben anliyorum ama anlatmam az daha gulelimYokmu şu hesaptan anlayan Mune abla gözünün çapağını yidiğim nirdesin
Gıııız desene burda soytarınızmı var sizinnnnBen anliyorum ama anlatmam az daha gulelim
Yohhh aşk aşkkkyoksa istenmeyen bebekmi asadas