BirTutamMutluluk20 kuzu birincilik gelirse benim fincanları yolla bana bursadayim satende yollamamıştın zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazanacagim hedayeden daha pahaliya geliyosun beaBirTutamMutluluk20 kuzu birincilik gelirse benim fincanları yolla bana bursadayim satende yollamamıştın zaten
Aramızda maddiatin hiç önemi yokKazanacagim hedayeden daha pahaliya geliyosun bea
Aramızda maddiatin hiç önemi yok
Kaçıncı birincilik olacak kız inşallah kurtulucaz sendenKazanacagim hedayeden daha pahaliya geliyosun bea
oy bana gelmiş tesekkür ederim ❤eğer 2 oy hakki olmasa oy veremedigim tarif icin uzulurdum. hak eden kazansin
Oturmak da yoruyor insaniOy basım paydos ettiler
Sanki adam değilde ben kirmisim öyle bir bacaklarim ağrıyor
Daha belli degil heralde kazaninca Kazene sorarizKaçıncı birincilik olacak kız inşallah kurtulucaz senden
zayiflama yarismasinda takim kaptani olarak böyle muhtesem bir pastanin sizden gelmesi de enteresanoy bana gelmiş tesekkür ederim ❤
Nasıl belli değil kız 3. Olmuyor muDaha belli degil heralde kazaninca Kazene sorariz
Nevo 2.diyor o ne diyosa oNasıl belli değil kız 3. Olmuyor mu
Takımdakilere söylemedim yaptıgımızayiflama yarismasinda takim kaptani olarak böyle muhtesem bir pastanin sizden gelmesi de enteresan
Hem yerim hem zayiflarim diyosun yaniyalniz marketi batirmişsin halley birakmamişsinTakımdakilere söylemedim yaptıgımı
Ben listede de değilim simdi yesemde takımı etkilemiyor
ahahaha cok iyi yaaTakımdakilere söylemedim yaptıgımı
Ben listede de değilim simdi yesemde takımı etkilemiyor
bebeler birkac gun halleysiz kaldilarHem yerim hem zayiflarim diyosun yaniyalniz marketi batirmişsin halley birakmamişsin
Bilirsiniz nevonun sozunden cikmam asla