![BirTutamMutluluk20](/data/avatars/s/344/344172.jpg?1568310573)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![Sinirli :sinirli: :sinirli:](/images/smiley/sinirli.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazanacagim hedayeden daha pahaliya geliyosun beaBirTutamMutluluk20 kuzu birincilik gelirse benim fincanları yolla bana bursadayim
satende yollamamıştın zaten
![]()
Aramızda maddiatin hiç önemi yokKazanacagim hedayeden daha pahaliya geliyosun bea![]()
Kaçıncı birincilik olacak kız inşallah kurtulucaz sendenKazanacagim hedayeden daha pahaliya geliyosun bea![]()
oy bana gelmiş tesekkür ederimeğer 2 oy hakki olmasa oy veremedigim tarif icin uzulurdum. hak eden kazansin
Oturmak da yoruyor insaniOy basım paydos ettiler
Sanki adam değilde ben kirmisim öyle bir bacaklarim ağrıyor![]()
Daha belli degil heralde kazaninca Kazene sorarizKaçıncı birincilik olacak kız inşallah kurtulucaz senden
zayiflama yarismasinda takim kaptani olarak böyle muhtesem bir pastanin sizden gelmesi de enteresanoy bana gelmiş tesekkür ederim❤
Nasıl belli değil kız 3. Olmuyor muDaha belli degil heralde kazaninca Kazene sorariz![]()
Nevo 2.diyor o ne diyosa oNasıl belli değil kız 3. Olmuyor mu
Takımdakilere söylemedim yaptıgımızayiflama yarismasinda takim kaptani olarak böyle muhtesem bir pastanin sizden gelmesi de enteresan![]()
Hem yerim hem zayiflarim diyosun yaniTakımdakilere söylemedim yaptıgımı
Ben listede de değilim simdi yesemde takımı etkilemiyor![]()
ahahahaTakımdakilere söylemedim yaptıgımı
Ben listede de değilim simdi yesemde takımı etkilemiyor![]()
bebeler birkac gun halleysiz kaldilarHem yerim hem zayiflarim diyosun yaniyalniz marketi batirmişsin halley birakmamişsin
![]()
Bilirsiniz nevonun sozunden cikmam asla![]()