- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Bak Kazen buralardaymis bildirim geldi istersen ona bi sorGıııız desene burda soytarınızmı var sizinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak Kazen buralardaymis bildirim geldi istersen ona bi sorGıııız desene burda soytarınızmı var sizinnnn
Yohhh aşk aşkkk
Hadi taam taaam gel anlatcamGıııız desene burda soytarınızmı var sizinnnn
Kazen dedim de su "şansli"oyun sahibi kim olacak acabaaz biraz tirsmiyor degilim
Allah seni ne etmesinDalga geçmeyin beee düzeltcem diye ugrasıyom Mune aplaaaaa nerdesin gııı ya bu hesap ayarlarıma bir bakabilirmisin hamiş görünüyom ortalık fena karıştı doğa severlere kaydolayım dedim gelecekten tarih istedi bende attım bi tarih atmaz olaydım
Aaa bu bilinmez mi Kazenin oy verdigi direk nakautkime oy veriyosa direk birincilikten men oluyoo yuzden "şansli"oy diyoruz biz onabu neymiş ben bunu bilmiyorum
Aaa bu bilinmez mi Kazenin oy verdigi direk nakautkime oy veriyosa direk birincilikten men oluyoo yuzden "şansli"oy diyoruz biz ona
bir kere oyunu almıştım evetAaa bu bilinmez mi Kazenin oy verdigi direk nakautkime oy veriyosa direk birincilikten men oluyoo yuzden "şansli"oy diyoruz biz ona
Oyle degildi aslinda ismi su anda ben koydum adiniheeee şu mesele adının şanslı oy olduğunu bilmiyordum bnce sana vercek
Ben debir kere oyunu almıştım evet
Oyle degildi aslinda ismi su anda ben koydum adini
Deme oyle kiş kiş bana gelmesin oy
Dua edeyim de muzlu pasta sevmesinhahahaha pastan güzellllllll
Ablacım hayırdır sorun nedir?Yokmu şu hesaptan anlayan Mune abla gözünün çapağını yidiğim nirdesin
Anacummm masallah suphanallah aminnnEvet, 30 unda 2 aylık olacak. Rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin
Mune abla arkadas bir gunde 27 haftalik hamileAblacım hayırdır sorun nedir?
_CaNanSu_ oyun için teşekkür ederim canım
Dua edeyim de muzlu pasta sevmesin
KV dem hep çiğdem koyar canımKızlar acil bi soru.taze fasulye aldım buzluna ATO’dan,normalde suda az haşlayıp öyle atıyordum buzluna.bu sefer çiğden koymak istiyorum zaten kızım pek fırsat vermiyor haşlamaya kucağımda sürekli.çiğden koysam bozulur mu?