Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim, bebek sallıyorum.Nasılsın canım
Yaaaa gercekten mi bende iyileseyim 3. Cocuk istoyorum artik Allahim nasip ederseİyiyim, bebek sallıyorum.
Sen nasılsın :)
Evet, 30 unda 2 aylık olacak. Rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasip etsinYaaaa gercekten mi bende iyileseyim 3. Cocuk istoyorum artik Allahim nasip ederse
Kolay gelsin canım bende mutfakta oturuyorum matkap sesi eşliğindeİyiyim, bebek sallıyorum.
Sen nasılsın :)
Saol canım, Allah sabır versin. Tadilat işi zor oluyor. Her yer kirleniyor vallaKolay gelsin canım bende mutfakta oturuyorum matkap sesi eşliğinde
Sağol canım öyle valla daha bu bitecek de badanada olacakSaol canım, Allah sabır versin. Tadilat işi zor oluyor. Her yer kirleniyor valla
Ay bi akşam gördüm zatengel hemen o zaman 63 le ayrılmıstın sanki kontrol ederim müsait olunca haftayada listeye alırız seni yoksa 7 li rakamları göreceksin bu gidişle
Yaaa o zaman direk takıma gel bakayımAy bi akşam gördüm zaten
Gel kız biz poğaça yapıyoruzÇok acıktım yiaaa hazırda yok mu şöyle birek corek kimsede @deynepnaz olsa çayı koyardı hemen
Allah kolaylık versin canım. Seni baya yorucu günler bekliyorSağol canım öyle valla daha bu bitecek de badanada olacak
Aminn amiinnn canım aynen öyleAllah kolaylık versin canım. Seni baya yorucu günler bekliyor
Günaydın canım ❤günaydın bayanlar herkes heycanlı sanırım
Günaydın canım ❤
Kahvaltı yaptım simdi keyif yapıyorum canım sen nasılsın ne yapıyorsunnapıyosun tatlım
Kahvaltı yaptım simdi keyif yapıyorum canım sen nasılsın ne yapıyorsun
Üzümle kahvaltı mı olur canım keske evde yeseydin :)ooo ne güzelll benim kahvaltım üzümdü öğle yemeği vaktini bekliyorum