• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
kaç gün kalcaklarmış misafirler :KK70: sende ertesi gün ahydin annemgile kahve içmeye gidek die geri götür :KK70:
Dün ağzının payını alınca hiç aramadı belki de hala gelmedi misafirler o yüzden yarın hiç gelemezler evli iki kardeşim gelecek karı koca
Babam annem bende olacak ben kendime yatacak yer bulamayacagim zaten :D

Off mahvoldum ya. Bu sıcakta yaş pasta yapmaya çalışmak ne zormuş arkadaş. Saatlerce iç kremanın soğumasını bekledim. Pastanın kenarlarına çikolata rendeleyeyim dedim. Daha rendelerken erimeye başladı. Kremşanti deseniz oda sıcaktan nasibini aldı. Valla çok meşakkatli bi iş. Tüm yarışmacılara ödül verilmeli bence :KK53:

Harfleri yerleştirirken bile eridi. şaftı kaysada fena değil. Dolaptan çıkarmaya korkuyorum
20190815_211841.jpg

Oda biliyor tabi 😂😂 şampiyon belli :KK70:
Kus yuvasi makarnam 5.olduktan sonra hic bi seye emin olamiyorum:53:
Efferim ne zaman konu acacaksin:53:
Off mahvoldum ya. Bu sıcakta yaş pasta yapmaya çalışmak ne zormuş arkadaş. Saatlerce iç kremanın soğumasını bekledim. Pastanın kenarlarına çikolata rendeleyeyim dedim. Daha rendelerken erimeye başladı. Kremşanti deseniz oda sıcaktan nasibini aldı. Valla çok meşakkatli bi iş. Tüm yarışmacılara ödül verilmeli bence :KK53:
Biz dedik dimi :olamaz:
Yapmıyorum işte küstüm😈
Coh merah ediyorum ama litfen:45:

Back