- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Peki öyle olsunKendi kutuma gidecegim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki öyle olsunKendi kutuma gidecegim ben
Blof yapma bagaonce pastayi gorelimPeki öyle olsun
Birinciliğe oynayanın hali başka oluyorBlof yapma bagaonce pastayi gorelim
Oda biliyor tabi şampiyon belliBirinciliğe oynayanın hali başka oluyor
Aynen ya kocam bana hiç uğraşıp pasta filan yapma diyorOda biliyor tabi şampiyon belli
Dün ağzının payını alınca hiç aramadı belki de hala gelmedi misafirler o yüzden yarın hiç gelemezler evli iki kardeşim gelecek karı kocakaç gün kalcaklarmış misafirler sende ertesi gün ahydin annemgile kahve içmeye gidek die geri götür
Bencede, haklı. Yorma kendini.Aynen ya kocam bana hiç uğraşıp pasta filan yapma diyor
Ama yaptım kiBencede, haklı. Yorma kendini.
O zaman, geçmiş olsun. Ne diyelimAma yaptım ki
Yapmıyorum işte küstümBlof yapma bagaonce pastayi gorelim
Oyy bende seni
Kus yuvasi makarnam 5.olduktan sonra hic bi seye emin olamiyorumOda biliyor tabi şampiyon belli
Efferim ne zaman konu acacaksinAma yaptım ki
Biz dedik dimiOff mahvoldum ya. Bu sıcakta yaş pasta yapmaya çalışmak ne zormuş arkadaş. Saatlerce iç kremanın soğumasını bekledim. Pastanın kenarlarına çikolata rendeleyeyim dedim. Daha rendelerken erimeye başladı. Kremşanti deseniz oda sıcaktan nasibini aldı. Valla çok meşakkatli bi iş. Tüm yarışmacılara ödül verilmeli bence
Coh merah ediyorum ama litfenYapmıyorum işte küstüm
Harika olmus ellerine saglikHarfleri yerleştirirken bile eridi. şaftı kaysada fena değil. Dolaptan çıkarmaya korkuyorumEki Görüntüle 2298673
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkHarfleri yerleştirirken bile eridi. şaftı kaysada fena değil. Dolaptan çıkarmaya korkuyorumEki Görüntüle 2298673
teşekkür ederimHarika olmus ellerine saglik
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık