- 15 Aralık 2009
- 9.200
- 14.624
- 498
Kakao ve Ben canım birinciliğini tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım prensesim sağollKakao ve Ben canım birinciliğini tebrik ederim
teşekkür ederim canım seninde ellerine sağlıkkTesekkur ederım cnm Kakao ve Ben tebrikler
Visneli pastama oy veren herkese cok cok tesekkurler elleriniz dert gormesin
Benim birincim de sizdiniz fakaaatt oyumu size kullanmak istemedim çünkü; zaten bu sektörde çalışıyorsunuz ve birinciliğinizi boll çilkolatalı klasik yaşpasta ile alıyordunuz. Tebrikler başarınızın devamını dilerimteşekkür ederim canım seninde ellerine sağlıkk
teşekkür ederim yaprak gerçek hayattta benimde dileğim BAŞARI Rabbim nasip ederse 2 senemi bu sektörde çalışarak geçireceğim..Benim birincim de sizdiniz fakaaatt oyumu size kullanmak istemedim çünkü; zaten bu sektörde çalışıyorsunuz ve birinciliğinizi boll çilkolatalı klasik yaşpasta ile alıyordunuz. Tebrikler başarınızın devamını dilerim
sağol melike yaş pastanı yaptım tarifi ile ve şahaneydiKakao ve Ben tebrik ederim.bana oy veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
teşekkür ederim vuslatKakao ve Ben tebrikler
Benim birincim N Nana , seni de tebrik ediyorum
Ve katılan herkesin eline, emeğine sağlık Pastaların hepsi çok güzeldi
sen de olmasan varya iyiki varsın..
deynepnazPopüler ÜyePro Üye
Özel Mesaj At
Beğenildi:
1
Aha ben de yaptım kendime madalya ,ne uğraşacağım
emeklerin için sağol nevrestem..az kahrımızı çekmiyorsunn..Kakao ve Ben canım çok tebrik ediyorum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlık
1. Kakao ve Ben
2. @Be_Ni_1012
3. N Nana
Yeni kategorimiz ''Et Yemekleri''
Rica ederim canımemeklerin için sağol nevrestem..az kahrımızı çekmiyorsunn..
işte seni bu yüzden seviyorum o kadar naifsinki. ama yılma birinci olmamak için sebep asla yok..Teşekkür ederim canlar
Depnazim, önemli olan burda sizinle olmak. 1.olma hevesi başka, birinci olup büyü bozulacağına hep katılmak daha iyi
hoşgeldinn bizde yarışmaa çokkk eğlenmek ve dostluklar şahanedir burada ..et yemeklerinde görmek isteriz siziKazanani tebrik ediyorum. Su siralarda en buyu ilgi alanim olan pastalarla iligili bu yarismayi kacirdigim icin cok uzuldum ama siradaki yarismada ben de varim
Ama yerim ki ben seni
Tabi ki önümüzdeki kategori kesin birinciyim , tarifim sağlam bir kere kakaomdan almıştım 5 ay önceişte seni bu yüzden seviyorum o kadar naifsinki. ama yılma birinci olmamak için sebep asla yok..
hadi bakalımAma yerim ki ben seni
Tabi ki önümüzdeki kategori kesin birinciyim , tarifim sağlam bir kere kakaomdan almıştım 5 ay önce
Hos buldumm cok da mutlu oldum katilacagim insallah...hoşgeldinn bizde yarışmaa çokkk eğlenmek ve dostluklar şahanedir burada ..et yemeklerinde görmek isteriz sizi
sağol melike yaş pastanı yaptım tarifi ile ve şahaneydi