• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Hatunlarr yardımıza ihtiyacım var:KK31::KK31::KK31::KK31: (yarışmaya katılmıyorum)

Doğum günü pastası yapacağım. Ninternetten güzel bi font buldum tek tek harflerini asetat kağıdına çizdim
Çikolatayı eritip külah yapıp harflerin üstünden yazcamda asetat kağıdından çikolatayı çıkarması zor mu olur? İlle Yağlı kağıt üzerine mi yapmalıyım?
Kaliteli ve %80 bitter çikolata kullanırsan problem yaşayacağını sanmıyorum canım. Yağlı kağıt daha pratik olabilir belki senin için çıkarırken kırılma riskine karşı 🤔

Kaliteli ve %80 bitter çikolata kullanırsan problem yaşayacağını sanmıyorum canım. Yağlı kağıt daha pratik olabilir belki senin için çıkarırken kırılma riskine karşı 🤔
A101 de ki bitteri kullancam diğerleri beni aşıyor biraz

Tüm ölülerimize rahmet, helva kavurduk buyrun beraber yiyelim 🤲
IMG-20190814-WA0009.jpg

İşte böyle yaptım kızlar. Sadece birşeye dikkat etmedim. Yağlı kağıdın mat olan kısmına yapmışım sanırım umarım kolayca çıkar o_O
Pastanın yan kısımlarınada çikolatayla bişiler yapmayı düşünüyordum. Müzdarip olanları görünce hiç kalkışmayayım dedim :/
20190814_220425.jpg

İşte böyle yaptım kızlar. Sadece birşeye dikkat etmedim. Yağlı kağıdın mat olan kısmına yapmışım sanırım umarım kolayca çıkar o_O
Pastanın yan kısımlarınada çikolatayla bişiler yapmayı düşünüyordum. Müzdarip olanları görünce hiç kalkışmayayım dedim :/
Eki Görüntüle 2298471
Her türlü çıkarda inşAllah benim süsler gibi erime :olamaz::olamaz:

Eki Görüntüle 2298471
Çok güzel olmuş çıkarırken kırılmaz ise erime yapmaz canım bitter benmaride bile çabuk erimiyor. Ellerine sağlık sonucu da paylaşırsın bizimle 🥰

Bayram’ın son gününden herkese iyi akşamlar hanımlar:KK36: evime geldim ve internetim haftaya Çarşamba yenilenecek o zamana kadar ara ara eşimden bakacağım hepinizi öpüyorum :KK74::KK60::KK36:
Hadi gozunaydin canım evine kavusmusun 😍

Aynen canım yaa hemen duşa attım kendimi çocuğu yıkadım bi güzel rahatladık.
İyi yapmisin canım ☺️bizde dışardan geldik anca yatırdım cocuklari yorulmuşum şimdi uzandım bende.

Kuzu ben gayet kaliteli bitter cikolata kullanmistim ama maalesef cikarinca hemen eridi:(

Kuzu ben gayet kaliteli bitter cikolata kullanmistim ama maalesef cikarinca hemen eridi:KK43:
Hava çok sıcaktı gerçekten ben yaparken de yanları farklı şekil yapacaktım altta bir tane yapıp üste çıkana kadar altındaki eriyordu o derece😕

Hava çok sıcaktı gerçekten ben yaparken de yanları farklı şekil yapacaktım altta bir tane yapıp üste çıkana kadar altındaki eriyordu o derece😕
Aynen simdi baktim da benim bitter %72 imis ona ragmen elimin isisiyla bile eridi

nasılsın canım :)
Şükür gün gün ayaktaydim oda😅 oda süsledik şimdi gireceğim yatağa ...kaynanay oda süsledim gel dedim yarın geleyim dedi bugün niye gelmiyon dedim nevresim yıkıyorum dedi yarın misafir gelecek dedi ..

Eee peki misafir gelecdkse nasıl geleceksin dedim onlar da sana gelecek dedi 🤷🤦

Haberim yok benim dedim ben ev temizliyorum diyebildim sadece :(

Back