Madalyanın önemi yokVarmı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madalyanın önemi yokVarmı var
Ee amaç madalyasızlık ise var olan madalyanın önemsiz olma ihtimali nedirMadalyanın önemi yok
Çok derin konulara giriyoruz en iyisi kapatalımEe amaç madalyasızlık ise var olan madalyanın önemsiz olma ihtimali nedir
Aynen çıkamayacağız içindenÇok derin konulara giriyoruz en iyisi kapatalım
Editör yazısını silseydin bari
deynepnazPopüler ÜyePro Üye
Özel Mesaj At
Beğenildi:
1
Aha ben de yaptım kendime madalya ,ne uğraşacağım
Sonradan gördüm ,hemen sildim,hemen niye alıntıladınEditör yazısını silseydin bari
Madalyaların hayırlı olsunSonradan gördüm ,hemen sildim,hemen niye alıntıladın
Teşekkür ederim canımAminn .
Hatmecem hoşgeldin . Bugunlerde senden beklemediğim performansta mesajlar geliyor
Allah razı olsun
Hatmece bu sen misin?
Teşekkürler,senin çocuğun bahtı da açık olsun canım.
Vuslat'ım nerelerdesin,özledimKakao ve Ben tebrikler
Benim birincim N Nana , seni de tebrik ediyorum
Ve katılan herkesin eline, emeğine sağlık Pastaların hepsi çok güzeldi
Kakao ve Ben tebrikler
Benim birincim N Nana , seni de tebrik ediyorum
Ve katılan herkesin eline, emeğine sağlık Pastaların hepsi çok güzeldi
Tesekkur ederım cnm Kakao ve Ben tebriklerKakao ve Ben canım çok tebrik ediyorum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlık
1. Kakao ve Ben
2. B Be_Ni_1012
3. N Nana
Yeni kategorimiz ''Et Yemekleri''
Sagol canim
Dedim ama sor bir niye dedim,tamamen psikolojik olarak çökertmek içinyamukprenses et yemeklerinde iddialıyım dedi,Ona da bir plan düşünmek lazım
Deynep ne komik hatunsun yahu,senin oğlan kaç yaşında bilmiyorum ama hayatı feci sorguluyor işin zor ama onu çok sevdimsabahtan akşama kadar kk dasın senin niye madalyan yok sorusuna çünkü beceremiyorum diyemedin değil miŞaka şaka belki gaza gelip yarışmaya katırlırsın diye şeyettim,oğlun ve benim gazımla artık bir madalya alırsınSus kız sonra gaza geliyorum.
Dün yamukprenses in mesajını okurken oğlum yanımdan geçiyordu.Nuri Alço avatarını görünce durdu,neden bu resmi koymuş dedi,ben de esprisine kadın O dedim.Madalyaları sordu ,Onlar ney dedi,madalya dedim.Sabahtan akşama kadar KKdasın senin neden madalyan yok dedi.Sabahtan akşama kadar olana vermiyorlar ,yemek yarışmasına katılıp 1.olunca veriyorlar dedim.Sen de katıldın 1.olamadın dedi,gitti,arkasından madalyam yok ama proluğum var diyeyim dedim,Onu da nasıl aldığım malum.Bari senin mesajını okurken görseydi,en azından 1 madalyan vardı.