• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Birinci tebrik eder gözlerinden öper oy veren herkese ben dahil çikolatalı pasta yapıp göndermesini arz ederim :halay::halay:

yamukprenses yamukprenses et yemeklerinde iddialıyım dedi,Ona da bir plan düşünmek lazım:KK53:
Dedim ama sor bir niye dedim,tamamen psikolojik olarak çökertmek için:KK53:
Dedim ama valla vaktim olacakmı bilmiyorum deynepçiğim katılamayabilirim büyük ihtimalle.

Sus kız sonra gaza geliyorum.
Dün yamukprenses yamukprenses in mesajını okurken oğlum yanımdan geçiyordu.Nuri Alço avatarını görünce durdu,neden bu resmi koymuş dedi,ben de esprisine kadın O dedim.:KK48:Madalyaları sordu ,Onlar ney dedi,madalya dedim.Sabahtan akşama kadar KKdasın senin neden madalyan yok dedi.:63:Sabahtan akşama kadar olana vermiyorlar ,yemek yarışmasına katılıp 1.olunca veriyorlar dedim:confused:.Sen de katıldın 1.olamadın dedi,gitti,arkasından madalyam yok ama proluğum var diyeyim dedim:KK45:,Onu da nasıl aldığım malum.:KK53:Bari senin mesajını okurken görseydi,en azından 1 madalyan vardı.:KK70:
:KK70::KK70::KK70:Deynep ne komik hatunsun yahu,senin oğlan kaç yaşında bilmiyorum ama hayatı feci sorguluyor işin zor:-) ama onu çok sevdim:KK53:sabahtan akşama kadar kk dasın senin niye madalyan yok sorusuna çünkü beceremiyorum diyemedin değil mi:pŞaka şaka belki gaza gelip yarışmaya katırlırsın diye şeyettim,oğlun ve benim gazımla artık bir madalya alırsın:KK66:

Back