- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Korkma canım ahım şahım değil hatta antin kuntin bile olabilirKus yuvasi makarnam 5.olduktan sonra hic bi seye emin olamiyorum
Efferim ne zaman konu acacaksin
Biz dedik dimi
Coh merah ediyorum ama litfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım ahım şahım değil hatta antin kuntin bile olabilirKus yuvasi makarnam 5.olduktan sonra hic bi seye emin olamiyorum
Biz dedik dimi
Sağol canım bu sıcakta yapılacak iş değil hakkatenO zaman, geçmiş olsun. Ne diyelim
Finalistsin orası belli amaKus yuvasi makarnam 5.olduktan sonra hic bi seye emin olamiyorum
Biz dedik dimi
Çok güzel olmuş, ellerine emeğine sağlık canım :)Harfleri yerleştirirken bile eridi. şaftı kaysada fena değil. Dolaptan çıkarmaya korkuyorumEki Görüntüle 2298673
46 derecede 47 günlük bebek birde çocukla ben zor yaptım valla biraz daha katılmamam gerek.Sağol canım bu sıcakta yapılacak iş değil hakkaten
Aynen benim de ufak oğlan bir yaşına girdi bügun paçamdaydı sürekli46 derecede 47 günlük bebek birde çocukla ben zor yaptım valla biraz daha katılmamam gerek.
Ben varınHeyyyoo kimse var mı
Nasılsın canım ne var ne yokBen varın
İyi canım beybisine Doğum günü pastasından tattırmıştık devamını vermedik diye evde kriz geçirdi resmen kendini yerden yere attı yarım saat ağladı en son meme gücü kullanmak zorunda kaldımNasılsın canım ne var ne yok
oy kıyamam ya :) neyse ki etkili bir yöntemin var :) :)İyi canım beybisine Doğum günü pastasından tattırmıştık devamını vermedik diye evde kriz geçirdi resmen kendini yerden yere attı yarım saat ağladı en son meme gücü kullanmak zorunda kaldım
Dün ağzının payını alınca hiç aramadı belki de hala gelmedi misafirler o yüzden yarın hiç gelemezler evli iki kardeşim gelecek karı koca
Babam annem bende olacak ben kendime yatacak yer bulamayacagim zaten
Günaydın ablaGünaydınlar hanımlar dün geldim eve.
Günaydın abla
Dogum gunu kutlu olsun kuzununnice guzel saglikli senelere insallahAynen benim de ufak oğlan bir yaşına girdi bügun paçamdaydı sürekli