Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlaefe tebrik ederim canım,azimle duvarı deldin darısı bizlerin başına.Oy vermesem de favorilerim arasındaydı tarifin.Sukurler olsun eve girdim kizlar
Evlama efeme kavustum
Yarin tv8de sabah 11 de benim oglan cikicak kizlar izleyebilen izlesin 1 alp 3 cocugayilbasi programina
Ben izlemedim o gün kendime izin verdim uyudumAma çocuklar izlediler..Onlara söylemiştim bakmışlarevlaefe tebrik ederim canım,azimle duvarı deldin darısı bizlerin başına.Oy vermesem de favorilerim arasındaydı tarifin.
Saat tam 11 de aklıma geldi,eşim ve kızımla izledik programı,maşallahoğlun çok tatlı ve akıllıama biraz işin zor .Gerçek jeep ve gerçek tabanca istiyor
Tabiki ikizlerim var :)))
Sagol canm benimmm :)
Sagol canimmm Nevoşuummmevlaefe tebrik ediyorum canım
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Hepinizin ellerine,emeğine sağlık
Yeni kategorimiz "Sütlü Tatlılar"
Amaaa gercekkktakti bu ara herseyin gercegine.gercek balikdanda balik kraker yapicakmis ablasina hesiyeSagol canm benimmAyyyy sorma canm ne gulduk.Herkes ayni seyle makara yapti.Bu cocuk cok masrafli diye.evlaefe tebrik ederim canım,azimle duvarı deldin darısı bizlerin başına.Oy vermesem de favorilerim arasındaydı tarifin.
Saat tam 11 de aklıma geldi,eşim ve kızımla izledik programı,maşallahoğlun çok tatlı ve akıllıama biraz işin zor .Gerçek jeep ve gerçek tabanca istiyor
Benim kızım katılmış olsaydı ,aynı oradaki kız gibi olurdu sessiz ,kendi halindeKonuşkan çocukları çok seviyorum.Gökkuşağı konusunda nasıl çıkar sorusuna ,diğer çocuk yağmur yağınca dediya,senin oğlun da ,hayır yağmur bittikten sonra çıkar dedi,eşim de aferin çocuğa dedi.Bir de annenize ne hediye alırsınız sorusuna sarı çorap dedi ya,herhalde benim gibi devamlı çorap kaçırıyor da ince çorapları kastediyor dedimÇocuğun herşeyi aklımda,çok heyecanlı kıpır kıpır ,kanepeye oturamadı bileSagol canimmm Nevoşuummm
Sagol canm benimmAyyyy sorma canm ne gulduk.Herkes ayni seyle makara yapti.Bu cocuk cok masrafli diye.
cok guzel bir hatira oldu bizim icinde.Oradaki kizda cok agresif bi kizdi bekleme odasindada cocuklara bana neler dedi ne guldurdu beni bicirik.erken kalktigi icin ters tepki yapti cocukta sonradan acilmisti biraz.Ben cok usurum hep ayaklardan surekli kat katcocuga oyle hissettirdim demek kiBenim kızım katılmış olsaydı ,aynı oradaki kız gibi olurdu sessiz ,kendi halindeKonuşkan çocukları çok seviyorum.Gökkuşağı konusunda nasıl çıkar sorusuna ,diğer çocuk yağmur yağınca dediya,senin oğlun da ,hayır yağmur bittikten sonra çıkar dedi,eşim de aferin çocuğa dedi.Bir de annenize ne hediye alırsınız sorusuna sarı çorap dedi ya,herhalde benim gibi devamlı çorap kaçırıyor da ince çorapları kastediyor dedimÇocuğun herşeyi aklımda,çok heyecanlı kıpır kıpır ,kanepeye oturamadı bile
Demek o yüzden çorapcok guzel bir hatira oldu bizim icinde.Oradaki kizda cok agresif bi kizdi bekleme odasindada cocuklara bana neler dedi ne guldurdu beni bicirik.erken kalktigi icin ters tepki yapti cocukta sonradan acilmisti biraz.Ben cok usurum hep ayaklardan surekli kat katcocuga oyle hissettirdim demek ki
Adiossssss artik benim oglana yaptiririm artikkDemek o yüzden çorap
Nevreste izlemiş olsaydı ,kesin başlangıçta oğlunun arka planda, Meksika Mutfağı yazısınındaki fotoya dikkat ederdi,dünya mutfaklarında bunu hatırlatırdı.Neyse ben ipucu vereyim Ona
Adiossssss artik benim oglana yaptiririm artikk
Sagol ablacim.
Burada var abla
Tahmin ettim zaten de,fazla ilgimi çekmediğinden bakmadım ,dur yine de bildik bir tattır bakayımevlaefe daha önce dünya mutfağına katıldı
Sagol ablacim.
Burada var abla
Sagol ablacim.
Burada var abla
Bak bak çok güzel bir tarif ve sunumTahmin ettim zaten de,fazla ilgimi çekmediğinden bakmadım ,dur yine de bildik bir tattır bakayım
Baktım bileBak bak çok güzel bir tarif ve sunum
Sana kolaylık yapayım bak buraya koydum
Yeni Yılı Evde Karşılayanlara Özel Yemeklerle Yılbaşı Menüsü
İtalyan mutfağından Pesto Soslu Parmesanlı Tortellini
Sagol ablasiiÇok tatlı maşallah çok ta yakışıklı annesi
Hahahaha dimi o da vardi tortelliniiiievlaefe daha önce dünya mutfağına katıldı
Yaaaa ne tatli ne tatlidisi seni ici beni hesabiKız ne tatlılar böyle
tesekkurler canlar tatlis oglum benim kiz suratli diyolar hep bal dudagimaMaşaallah çok yakışıklı ve tatlı