- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Sağol canım aminDogum gunu kutlu olsun kuzununnice guzel saglikli senelere insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım aminDogum gunu kutlu olsun kuzununnice guzel saglikli senelere insallah
Trabzon her zaman hayalim atalarımız ordan gelme ymis Trabzon of en çok merak ettiğim yerlerden inşallah nasip olur görmek benim için gez bir kereHerkese merhabalarrrr ay nasıl da özlemişim Minik Duduklu Tencere saolsun etiketlemiş daha öncelerde olduğu gibi ne var ne yok çok merak ediyorum herşey yolunda mı ? Ben yeni evime yerleştim Trabzon tonyadayım yolu düşenleri beklerim buralar cennet ama çok minimak bir yer
Tahmin etmesi lazım yarın sünnet mevlidi var büyük yemekli benim ailem hatta ikimizin de sülale dışardan gelecek benim ailemin daha önce gelip kalacagini 10 yaşındaki çocuk bile düşünüyorsa 60 yaşındaki kadın da düşünmesi laximoo o zaman ağzına sağlık bide bunları bilerek öyle dediyse hak etti
Noldu kim naptiTahmin etmesi lazım yarın sünnet mevlidi var büyük yemekli benim ailem hatta ikimizin de sülale dışardan gelecek benim ailemin daha önce gelip kalacagini 10 yaşındaki çocuk bile düşünüyorsa 60 yaşındaki kadın da düşünmesi laxim
Saglıklı hayırlı uzun ömrü olsun prensinAynen benim de ufak oğlan bir yaşına girdi bügun paçamdaydı sürekli
Sağol canımSaglıklı hayırlı uzun ömrü olsun prensin
Tahmin etmesi lazım yarın sünnet mevlidi var büyük yemekli benim ailem hatta ikimizin de sülale dışardan gelecek benim ailemin daha önce gelip kalacagini 10 yaşındaki çocuk bile düşünüyorsa 60 yaşındaki kadın da düşünmesi laxim
Günaydınlar canım..
Sukur iyiz Anne evi kadar rahat bi yer varmiİyiyim Kuzum annemlerdeyim sen nasılsın
Günaydınlar canım..
Sukur iyiz Anne evi kadar rahat bi yer varmiİyiyim Kuzum annemlerdeyim sen nasılsın
dogum gunmu tebrik edrim sağlam, kurur duyacagin bir evlat gibi yetisin operim yanakalrindan Allah korusun nazrlardan.Sağol canım
Öyle valla kuzu Rabbim başımızdan eksik etmesin .Sukur iyiz Anne evi kadar rahat bi yer varmi
Sağol canım iyi dileklerin içinYa Ben BU parmaklari yerim ne kadarda tatli
dogum gunmu tebrik edrim sağlam, kurur duyacagin bir evlat gibi yetisin operim yanakalrindan Allah korusun nazrlardan.
Amin canim Amin Allah saglikli ömürler versinÖyle valla kuzu Rabbim başımızdan eksik etmesin .
Sen napıyon bakimmmAmin canim Amin Allah saglikli ömürler versin
Vallahi cocuk rahtsizlandi bu gün onunla urasyorum ateşi cikdiSen napıyon bakimmm
Gecmiş olsun kuzum ,aman dikkat et ,enfeksiyon falanmı var acabaVallahi cocuk rahtsizlandi bu gün onunla urasyorum ateşi cikdi
Kolay gele bacı gardaşSelam tembel hanımlar nasılsınız Lunya'niz kemik suyu yapiyor