• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Herkese merhabalarrrr😍😍 ay nasıl da özlemişim Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. saolsun etiketlemiş daha öncelerde olduğu gibi ne var ne yok çok merak ediyorum herşey yolunda mı ? Ben yeni evime yerleştim Trabzon tonyadayım yolu düşenleri beklerim buralar cennet 😍 ama çok minimak bir yer 🙈
Trabzon her zaman hayalim atalarımız ordan gelme ymis Trabzon of en çok merak ettiğim yerlerden inşallah nasip olur görmek benim için gez bir kere :rolleyes:

oo o zaman ağzına sağlık bide bunları bilerek öyle dediyse hak etti
Tahmin etmesi lazım yarın sünnet mevlidi var büyük yemekli benim ailem hatta ikimizin de sülale dışardan gelecek benim ailemin daha önce gelip kalacagini 10 yaşındaki çocuk bile düşünüyorsa 60 yaşındaki kadın da düşünmesi laxim :deli:

Tahmin etmesi lazım yarın sünnet mevlidi var büyük yemekli benim ailem hatta ikimizin de sülale dışardan gelecek benim ailemin daha önce gelip kalacagini 10 yaşındaki çocuk bile düşünüyorsa 60 yaşındaki kadın da düşünmesi laxim :deli:
Noldu kim napti :KK45:

hayırlı uğurlu olsun canım mevlütünüz :KK200:
halletin ya sen ona bak eheh :D

Back