Bu sebeple koca yazı evde geçirdim .Hiç çıkılmıyor:)42 derecede gezilmiyor. Yine avm serin oluyor. Güneşi acayip yakıyor,dışarı çıkılmıyor, evde desen durulmuyor. Allah yardımcımız olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sebeple koca yazı evde geçirdim .Hiç çıkılmıyor:)42 derecede gezilmiyor. Yine avm serin oluyor. Güneşi acayip yakıyor,dışarı çıkılmıyor, evde desen durulmuyor. Allah yardımcımız olsun.
klimayı da açamıyoruz. Çocukların her yeri isilik oldu. Sürekli terliyoruz. Dolaba dondurma stokladık. Aşırı sıcak. Buranın insanı alışık ama biz alışamıyoruz.Amin canım zor ya kış doğum daha iyi oluyo çok daraliyosundur sen şimdi ter lohusalik pişik
Antep Urfaya göre yine biraz serin oluyor. Urfa acayip sıcak. Herkes balkonlarda yatıyorBu sebeple koca yazı evde geçirdim .Hiç çıkılmıyor:)
Hiç sevmez hiccYani kendimi ovmeyi hiç sevmem madem öyle diyosun oyleyimdir seni mi Kırcam
Doğrudur canım ama ben güneşe dayanamıyorum zaten güneş allerjimde var:)Krem kullandığım halde kızarıyorum:)Dışarı çıkmaya korkuyorum.5 dk bile çıksam krem sürmeden çıkamıyorum:)klimayı da açamıyoruz. Çocukların her yeri isilik oldu. Sürekli terliyoruz. Dolaba dondurma stokladık. Aşırı sıcak. Buranın insanı alışık ama biz alışamıyoruz.
Antep Urfaya göre yine biraz serin oluyor. Urfa acayip sıcak. Herkes balkonlarda yatıyor
Geçen haberlerde gösterdi antepde sıcaklık 43 derece bir mağara gibi biryer varmış insanlar oturuyordu içinde buz gibi mağaranın içi biliyormusun orayiBu sebeple koca yazı evde geçirdim .Hiç çıkılmıyor:)
Yok canım bilmiyorum cidden çok sıcakGeçen haberlerde gösterdi antepde sıcaklık 43 derece bir mağara gibi biryer varmış insanlar oturuyordu içinde buz gibi mağaranın içi biliyormusun orayi
Evet öyleymiş Allah kolaylık versin canımYok canım bilmiyorum cidden çok sıcak
Aynı sorun benim annemde de var. Geçende kolları yanmış, sanırsın ki sıcak su dökülmüş, su toplamış. neyse ki yaz da bitiyor. En güzel bahar ayları:)Doğrudur canım ama ben güneşe dayanamıyorum zaten güneş allerjimde var:)Krem kullandığım halde kızarıyorum:)Dışarı çıkmaya korkuyorum.5 dk bile çıksam krem sürmeden çıkamıyorum:)
Sağol canım :)Ondan en iyisi evde oturmak:)Çocuklar zaten çıkıyor:)Evet öyleymiş Allah kolaylık versin canım
Aynen canım :)Sağol canım :)Ondan en iyisi evde oturmak:)Çocuklar zaten çıkıyor:)
Benim sadece yüzüm oda kapalı olduğum için:)Aynı sorun benim annemde de var. Geçende kolları yanmış, sanırsın ki sıcak su dökülmüş, su toplamış. neyse ki yaz da bitiyor. En güzel bahar ayları:)
Ben diyorum en temiz kış mevsimiBenim sadece yüzüm oda kapalı olduğum için:)
Baharda daha fena oluyorum kışın bir şey yok
Rabbim şifa versin
Alerji olunca sıkıntı tabi. Amin canım.Benim sadece yüzüm oda kapalı olduğum için:)
Baharda daha fena oluyorum kışın bir şey yok
Rabbim şifa versin
Güneş açısından öyle:)Ben diyorum en temiz kış mevsimi
Amin canım krem ile az çok çözüm sağlıyorum:)Alerji olunca sıkıntı tabi. Amin canım.
Allah başka dert vermesin :)
En azından bir çözümü var. Açık olsan hepten yanarsın benim oglanda hassas. Sıcaktan mantar olmuş cocuk. Omuzunda leke gibi karnında. Hergün duşta aldırıyorum. Balkonda havuza sokuyorum. Doktor krem vermiş onu kullandım, geçmişti baktım yine çıkmışAmin canım krem ile az çok çözüm sağlıyorum:)
Çok beyaz olduğu için canımEn azından bir çözümü var. Açık olsan hepten yanarsın benim oglanda hassas. Sıcaktan mantar olmuş cocuk. Omuzunda leke gibi karnında. Hergün duşta aldırıyorum. Balkonda havuza sokuyorum. Doktor krem vermiş onu kullandım, geçmişti baktım yine çıkmış
Evet sarı cocuklar alerjiye duyarlı oluyormus. zaten dışarı çıkarsak 50 faktörlük güneş kremi sürüyoruz. Bu olanlar evde oluyor sıcaktan terdenÇok beyaz olduğu için canım
En iyisi güneş kremi:)
Oyyy kıyamam o daha fenaEvet sarı cocuklar alerjiye duyarlı oluyormus. zaten dışarı çıkarsak 50 faktörlük güneş kremi sürüyoruz. Bu olanlar evde oluyor sıcaktan terden
MalesefOyyy kıyamam o daha fena