• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
42 derecede gezilmiyor. Yine avm serin oluyor. Güneşi acayip yakıyor,dışarı çıkılmıyor, evde desen durulmuyor. Allah yardımcımız olsun. 😭
Bu sebeple koca yazı evde geçirdim .Hiç çıkılmıyor:)

Amin canım zor ya kış doğum daha iyi oluyo çok daraliyosundur sen şimdi ter lohusalik pişik 😱
klimayı da açamıyoruz. Çocukların her yeri isilik oldu. Sürekli terliyoruz. Dolaba dondurma stokladık. 😄 Aşırı sıcak. Buranın insanı alışık ama biz alışamıyoruz. :(
Antep Urfaya göre yine biraz serin oluyor. Urfa acayip sıcak. Herkes balkonlarda yatıyor

klimayı da açamıyoruz. Çocukların her yeri isilik oldu. Sürekli terliyoruz. Dolaba dondurma stokladık. 😄 Aşırı sıcak. Buranın insanı alışık ama biz alışamıyoruz. :KK43:

Antep Urfaya göre yine biraz serin oluyor. Urfa acayip sıcak. Herkes balkonlarda yatıyor
Doğrudur canım ama ben güneşe dayanamıyorum zaten güneş allerjimde var:)Krem kullandığım halde kızarıyorum:)Dışarı çıkmaya korkuyorum.5 dk bile çıksam krem sürmeden çıkamıyorum:)

Geçen haberlerde gösterdi antepde sıcaklık 43 derece bir mağara gibi biryer varmış insanlar oturuyordu içinde buz gibi mağaranın içi biliyormusun orayi

Geçen haberlerde gösterdi antepde sıcaklık 43 derece bir mağara gibi biryer varmış insanlar oturuyordu içinde buz gibi mağaranın içi biliyormusun orayi
Yok canım bilmiyorum cidden çok sıcak:(

Doğrudur canım ama ben güneşe dayanamıyorum zaten güneş allerjimde var:)Krem kullandığım halde kızarıyorum:)Dışarı çıkmaya korkuyorum.5 dk bile çıksam krem sürmeden çıkamıyorum:)
Aynı sorun benim annemde de var. Geçende kolları yanmış, sanırsın ki sıcak su dökülmüş, su toplamış. :( neyse ki yaz da bitiyor. En güzel bahar ayları:)

Aynı sorun benim annemde de var. Geçende kolları yanmış, sanırsın ki sıcak su dökülmüş, su toplamış. :KK43: neyse ki yaz da bitiyor. En güzel bahar ayları:)
Benim sadece yüzüm oda kapalı olduğum için:)
Baharda daha fena oluyorum kışın bir şey yok:70:
Rabbim şifa versin :KK200:

Amin canım krem ile az çok çözüm sağlıyorum:)
En azından bir çözümü var. Açık olsan hepten yanarsın 😄 benim oglanda hassas. Sıcaktan mantar olmuş cocuk. Omuzunda leke gibi karnında. Hergün duşta aldırıyorum. Balkonda havuza sokuyorum. Doktor krem vermiş onu kullandım, geçmişti baktım yine çıkmış :(

En azından bir çözümü var. Açık olsan hepten yanarsın 😄 benim oglanda hassas. Sıcaktan mantar olmuş cocuk. Omuzunda leke gibi karnında. Hergün duşta aldırıyorum. Balkonda havuza sokuyorum. Doktor krem vermiş onu kullandım, geçmişti baktım yine çıkmış :KK43:
Çok beyaz olduğu için canım:(
En iyisi güneş kremi:)

Back