- 8 Haziran 2013
- 57.149
- 151.750
- 898
Yok malesef. Arkadaşın biri yeni dogum yaptı 1 inde. Alt komsu da memlekete gitti. Kendi kendimize çıkardık, yapacak bir şey yokBi komşuya gideydiniz kız arkadasin yok mu orda yumurta un şeker verseydi size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok malesef. Arkadaşın biri yeni dogum yaptı 1 inde. Alt komsu da memlekete gitti. Kendi kendimize çıkardık, yapacak bir şey yokBi komşuya gideydiniz kız arkadasin yok mu orda yumurta un şeker verseydi size
Ohhh içim rahatladı bi hafiflik geldi kem gözlere şeş
İşin eğlencesi tabi bayramda gezersiniz artık ☺Yok malesef. Arkadaşın biri yeni dogum yaptı 1 inde. Alt komsu da memlekete gitti. Kendi kendimize çıkardık, yapacak bir şey yok
Görende kurşun döktük sanırOhhh içim rahatladı bi hafiflik geldi kem gözlere şeş
İnşaallah canım ama eşim bayramda da full çalışıyor.İşin eğlencesi tabi bayramda gezersiniz artık ☺
Kolay gelsin canım hayırlı yolculuklar:)
Sahi niye kurşun dokmedinGörende kurşun döktük sanır
Kolay gelsin canım bizde gidicez galiba daha hiç hazırlık yapmadım ☺
Hayırlısı ile gidin gelin inşallah
Keşke benimki de çalışsa da köye gitmesekİnşaallah canım ama eşim bayramda da full çalışıyor.
40 i da çıktı artık siz gezin canım o çalışsın ☺İnşaallah canım ama eşim bayramda da full çalışıyor.
İlgi alanıma girmiyor anlamam o işlerdenSahi niye kurşun dokmedin
bazen çalışmaları işe yarıyorKeşke benimki de çalışsa da köye gitmesek
Geçende avm ye gittik, bebek arabasında bile durmadı40 i da çıktı artık siz gezin canım o çalışsın ☺
Hayırlı yolculuklarİnşallah Canım sağolasın
Bende hiç görmedim merak ediyorum bi doktursemde üstümdeki nazar haritasını görsem bdv de bi konu vardi herseyine nazar degdigini soyluyodu biri aklıma o geldiİlgi alanıma girmiyor anlamam o işlerden
Hayırlı yolculuklar
Güle güle gidin, gelin
Aynen canım çalışmak iyidir kız netsin Bebe AVM de eve yakın parka götür bi dolaş gelinbazen çalışmaları işe yarıyor
Geçende avm ye gittik, bebek arabasında bile durmadı
Nazar var gerçekten ama kurşunla olacak iş degil. Allah kem gözlüler den korusunBende hiç görmedim merak ediyorum bi doktursemde üstümdeki nazar haritasını görsem bdv de bi konu vardi herseyine nazar degdigini soyluyodu biri aklıma o geldi
42 derecede gezilmiyor. Yine avm serin oluyor. Güneşi acayip yakıyor,dışarı çıkılmıyor, evde desen durulmuyor. Allah yardımcımız olsun.Aynen canım çalışmak iyidir kız netsin Bebe AVM de eve yakın parka götür bi dolaş gelin
Aynen canım Ayetelkursi var miss gibi kurşun adam öldürürNazar var gerçekten ama kurşunla olacak iş degil. Allah kem gözlüler den korusun
Bdv de açılmayan konu yok ki.
Amin canım zor ya kış doğum daha iyi oluyo çok daraliyosundur sen şimdi ter lohusalik pişik42 derecede gezilmiyor. Yine avm serin oluyor. Güneşi acayip yakıyor,dışarı çıkılmıyor, evde desen durulmuyor. Allah yardımcımız olsun.