- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Kac kisi gelecek ki asci tuttunuzAsciya ve eve aldiklarimisi ayırdım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac kisi gelecek ki asci tuttunuzAsciya ve eve aldiklarimisi ayırdım :))
İyidir canım, kırk çıkardık bugün
Oo hadi uğurlu olsun uzun sağlıklı hayırlı ömrü olsun insallahİyidir canım, kırk çıkardık bugün
Sen nasılsın :)
Ellerine sağlık canımAlış-verişteydik O zaman
Ben varım
Şimdilik bitti kuzum, bende bittim ama
@BirTutamMutluluk20 Bakınız pasta yaptık, sözde bayrama ama yarın akşama yarısı biter
Eki Görüntüle 2297456
Ellerine sağlık canım .şeker hamurlu şeyler görünüşü çok seviyorum ama yiyemiyorum benYok canım kurabiye yapiyodum Nevreste Eki Görüntüle 2297462 Eki Görüntüle 2297463 Eki Görüntüle 2297464
Evet canım benim ikincide öyle olmuştu beş ay gostermediEvet canım artık detaylı da kesin söylerler heralde. Ama kız sanırım kızlar böyle geç belli oluyor ya
Ellerinize sağlık canım, agız tadıyla yiyin. :)Alış-verişteydik O zaman
Ben varım
Şimdilik bitti kuzum, bende bittim ama
@BirTutamMutluluk20 Bakınız pasta yaptık, sözde bayrama ama yarın akşama yarısı biter
Eki Görüntüle 2297456
ellerine sağlık, harika olmuşYok canım kurabiye yapiyodum Nevreste Eki Görüntüle 2297462 Eki Görüntüle 2297463 Eki Görüntüle 2297464
Sagol canım, Allah razı olsunOo hadi uğurlu olsun uzun sağlıklı hayırlı ömrü olsun insallah
Ellerine sağlık canım .şeker hamurlu şeyler görünüşü çok seviyorum ama yiyemiyorum ben
Saolun kızlar şeker hamurunu marshmelowdan yapıyorum ben tadı güzel oluyo ☺Ellerinize sağlık canım, agız tadıyla yiyin. :)
ellerine sağlık, harika olmuş
Sagol canım, Allah razı olsun
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşYok canım kurabiye yapiyodum Nevreste Eki Görüntüle 2297462 Eki Görüntüle 2297463 Eki Görüntüle 2297464
Baya becerikli hatunsun vesselamSaolun kızlar şeker hamurunu marshmelowdan yapıyorum ben tadı güzel oluyo ☺
Saol abla sizin tayin olmamış böylesi daha hayırlıdır belkiEllerine sağlık canım çok güzel olmuş
Öyle canımSaol abla sizin tayin olmamış böylesi daha hayırlıdır belki
Yani kendimi ovmeyi hiç sevmem madem öyle diyosun oyleyimdir seni mi KırcamBaya becerikli hatunsun vesselam
Çok mütevazisin. Nazarımız deger, maşallah diyelimYani kendimi ovmeyi hiç sevmem madem öyle diyosun oyleyimdir seni mi Kırcam
Naptiniz kırk ucurma adetiniz varmıİyidir canım, kırk çıkardık bugün
Sen nasılsın :)
Daha büyüğü yokmuydu o boncuğunÇok mütevazisin. Nazarımız deger, maşallah diyelim
Gurbet ellerde ne kadar olursa bebegi 40 duş aldırıp 40 kaşık su sayıyoruz, onla yıkıyoruz. Sonra dışarı kırk uçurmaya çıkıyoruz ama çıkamadık bugün. Balkona çıkardım. Kimsemiz yok burda gidecek. Oldugu kadar :)Naptiniz kırk ucurma adetiniz varmı
Bi komşuya gideydiniz kız arkadasin yok mu orda yumurta un şeker verseydi sizeGurbet ellerde ne kadar olursa bebegi 40 duş aldırıp 40 kaşık su sayıyoruz, onla yıkıyoruz. Sonra dışarı kırk uçurmaya çıkıyoruz ama çıkamadık bugün. Balkona çıkardım. Kimsemiz yok burda gidecek. Oldugu kadar :)