• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlar😍😍😍
Aksam 6 kilo seftalinin kompostosunu yaptim yoruldum cocuklarla o yuzden yazamadim
Canfeb Canfeb kiz cano ne gizel kirabiyeler onlar:53:tirstim simdi kirabiyesi boyle olanin pastasi nasil olur simdi:skandal:
Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. kuzu oglanlar iyilestiler cok Sukur bayram nedeniyle 4 gun evdeler:45:

Düğün yemeği olarak yapılıyor burda Lunya

Ben 600-700 kişilik olsun dedim

Adamda 700 kişilik hesaplayalım kimse aç kalmasın dedi ama o gelen olmaz sanırım çünkü aynı gün eşimin akranasinin da dugunu varmış

Nasip bakalim
TV ve mutfak masası

İlla ki diyor sünnet sonrasi alacağım :// inada bindi iş

Yanlis yere ekledim teşekkür ederim :KK68:
Hepsini birden yükleme sende dur bir atlat sünneti alirsin 😘

3 litrelik kavanozlarla 8 kavanoz komposto cikti🤗
IMG_20190810_100949.jpg

Gunaydin kizlar😍😍😍
Aksam 6 kilo seftalinin kompostosunu yaptim yoruldum cocuklarla o yuzden yazamadim
Canfeb Canfeb kiz cano ne gizel kirabiyeler onlar:KK53:tirstim simdi kirabiyesi boyle olanin pastasi nasil olur simdi:skandal:
Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. kuzu oglanlar iyilestiler cok Sukur bayram nedeniyle 4 gun evdeler:KK45:
Bilmiyorum beklentiyi yukseltmemek lazım 😂😂
Ay ya da dur algı operasyon yapiydum benim pastaaam varya offf offf bakmalara doyamiycaksiniz 😂😂

Sagolasin canim😘😘ben hic yapmadim ya kurutmalik nasil yapiyosun anlatsana🙄
Yemeklik yaparsan, yuvarlak yada dilim şeklinde dogruyorsun. Tuzlayıp güneş gören yere seriyorsun.
Dolmalık yaparsan da içini oyuyorsun, patlıcanları tuzlu suya atıp ipe diziyorsun. Güneş gören ve rüzgar alan bi yere asıyorsun 10 güne kuruyor. Tabi oldugun yerin hava şartlarına baglı :)

Back