- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsini birden yükleme sende dur bir atlat sünneti alirsinDüğün yemeği olarak yapılıyor burda Lunya
Ben 600-700 kişilik olsun dedim
Adamda 700 kişilik hesaplayalım kimse aç kalmasın dedi ama o gelen olmaz sanırım çünkü aynı gün eşimin akranasinin da dugunu varmış
Nasip bakalim
TV ve mutfak masası
İlla ki diyor sünnet sonrasi alacağım :// inada bindi iş
Yanlis yere ekledim teşekkür ederim
Bende iyiyim çok şükür canımŞükür canım yeni girebildim sen nasılsın
Günaydın canım erkencisinizGünaydın
6 da kalkıyoruzGünaydın canım erkencisiniz ☺
6 da kalkıyoruz
Bebeler olunca böyle, sende iyi bilirsin
Bilmiyorum beklentiyi yukseltmemek lazım
Bilmem miBebeler olunca böyle, sende iyi bilirsin
Maşallah canım, afiyetle yiyin. Bende kurutmalık patlıcan biber astım balkona dün :)3 litrelik kavanozlarla 8 kavanoz komposto cikti
Eki Görüntüle 2297598
Ne güzel burda kurumuyo ya bende istiyorum ☺Maşallah canım, afiyetle yiyin. Bende kurutmalık patlıcan biber astım balkona dün :)
Ay bugun cok işim varBende iyiyim çok şükür canım
Sagolasin canimben hic yapmadim ya kurutmalik nasil yapiyosun anlatsanaMaşallah canım, afiyetle yiyin. Bende kurutmalık patlıcan biber astım balkona dün :)
Burda kesin kurur ben bile kuricam az kaldiNe güzel burda kurumuyo ya bende istiyorum ☺
Urfada herkesin balkonda biber patlıcan acur var nem olan yerde kurumuyor malesef. Bende İstanbuldayken denemiştim. Hepsi küf yapmıştıNe güzel burda kurumuyo ya bende istiyorum ☺
Yemeklik yaparsan, yuvarlak yada dilim şeklinde dogruyorsun. Tuzlayıp güneş gören yere seriyorsun.Sagolasin canimben hic yapmadim ya kurutmalik nasil yapiyosun anlatsana