- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kadar işin arasında regl oldum iyi mi ama diyordum sünnete kadar geçsin diye iyi de oldu
Evin komple temizliği komple derkenKanka neler kaldi?
Kolay gelsin canım hayırlı yolculuklar:)İyidir Canım sen nasılsın?
Yarın Bursa yolcusuyuz...
Hazırlık yapıyorum
Uğrayamadım bugün buralara
Merhaba canım:)Selamlar
Bende iyiyim çok şükür canım hadi az kaldı atlatacaksin hayırlısı ile telaslarin bitecek rahatlarsinSen nasılsın Kukrim
Kolay gelsin canım bizde gidicez galiba daha hiç hazırlık yapmadımİyidir Canım sen nasılsın?
Yarın Bursa yolcusuyuz...
Hazırlık yapıyorum
Uğrayamadım bugün buralara
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar
sen bugün yoktun abka :))Merhaba canım:)
İnşallah hiç bitmeyecek gibi eşim bir ckk istedigim şeyi cikksss dedi ona çok moralim bozuk çok inat etti almadı vallla artik bilmiyorum ne olacak ://Bende iyiyim çok şükür canım hadi az kaldı atlatacaksin hayırlısı ile telaslarin bitecek rahatlarsin
Ne istedin kısen bugün yoktun abka :))
İnşallah hiç bitmeyecek gibi eşim bir ckk istedigim şeyi cikksss dedi ona çok moralim bozuk çok inat etti almadı vallla artik bilmiyorum ne olacak ://
Gittim canım kesin birşey demedi kıza benziyor dediKirmizi pabuc gittin mi Dr a
Sağlıklı olsun inşallah da nasılsa ogrenirsiniz kız mı erkek miGittim canım kesin birşey demedi kıza benziyor dedi
Evet canım artık detaylı da kesin söylerler heralde. Ama kız sanırım kızlar böyle geç belli oluyor yaSağlıklı olsun inşallah da nasılsa ogrenirsiniz kız mı erkek mi☺
Koyde misin canim
İyi Akşamlar Kimse yok mi