KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.521 deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. im sampiyonum teşrif eder misiniz buralara
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.522 Kirmizi pabuc gittin mi Dr a
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.523 Youlost16 nasilsin
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.431 698 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.524 kukrim27 .!.: Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Genişletmek için tıkla... bu kadar işin arasında regl oldum iyi mi ama diyordum sünnete kadar geçsin diye iyi de oldu Bel ağrısı mahvaldom bugün sadece uemeklikler kaldı alınacak onu da bir gün öncesinden alıp götüreceğiz asciya şükür evimin pisliğini artık temizleyebilirim
kukrim27 .!.: Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Genişletmek için tıkla... bu kadar işin arasında regl oldum iyi mi ama diyordum sünnete kadar geçsin diye iyi de oldu Bel ağrısı mahvaldom bugün sadece uemeklikler kaldı alınacak onu da bir gün öncesinden alıp götüreceğiz asciya şükür evimin pisliğini artık temizleyebilirim
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.431 698 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.525 Sen nasılsın KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye.
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.061 607.847 1.098 43 Malatya 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.526 Hayırlı akşamlar
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.527 kukrim27 .!.: _CaNanSu_ @-cantanem- nasılsınız can lar Genişletmek için tıkla... İyidir Canım sen nasılsın? Yarın Bursa yolcusuyuz... Hazırlık yapıyorum Uğrayamadım bugün buralara
kukrim27 .!.: _CaNanSu_ @-cantanem- nasılsınız can lar Genişletmek için tıkla... İyidir Canım sen nasılsın? Yarın Bursa yolcusuyuz... Hazırlık yapıyorum Uğrayamadım bugün buralara
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.431 698 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.528 BirTutamMutluluk20 .!.: Kanka neler kaldi? Genişletmek için tıkla... Evin komple temizliği komple derken Hasan boya yapılırken kapılar da boyankisti zaten kapılar temiz bir tozu alinacak .. Mutfak dolapları çok kötü onoar silinecek Yeni halıları iki gün kala serecegim annem gelince Dip köşe temizlik yapılacak ama Camlar temiz yani herşeyi silip temizlemistim tekrardan temizlik yapılacak En batık yer mutfak bugün biraz ordaki işi bitireyim diyorim yeni girdim Asciya ve eve aldiklarimisi ayırdım :)) İş çok kanka :))
BirTutamMutluluk20 .!.: Kanka neler kaldi? Genişletmek için tıkla... Evin komple temizliği komple derken Hasan boya yapılırken kapılar da boyankisti zaten kapılar temiz bir tozu alinacak .. Mutfak dolapları çok kötü onoar silinecek Yeni halıları iki gün kala serecegim annem gelince Dip köşe temizlik yapılacak ama Camlar temiz yani herşeyi silip temizlemistim tekrardan temizlik yapılacak En batık yer mutfak bugün biraz ordaki işi bitireyim diyorim yeni girdim Asciya ve eve aldiklarimisi ayırdım :)) İş çok kanka :))
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.061 607.847 1.098 43 Malatya 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.529 _CaNanSu_ .!.: İyidir Canım sen nasılsın? Yarın Bursa yolcusuyuz... Hazırlık yapıyorum Uğrayamadım bugün buralara Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin canım hayırlı yolculuklar:)
_CaNanSu_ .!.: İyidir Canım sen nasılsın? Yarın Bursa yolcusuyuz... Hazırlık yapıyorum Uğrayamadım bugün buralara Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin canım hayırlı yolculuklar:)
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.431 698 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.530 Selamlar
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.061 607.847 1.098 43 Malatya 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.531 Minik meleklerim .!.: Selamlar Genişletmek için tıkla... Merhaba canım:)
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.532 Minik meleklerim .!.: Sen nasılsın KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim çok şükür canım hadi az kaldı atlatacaksin hayırlısı ile telaslarin bitecek rahatlarsin
Minik meleklerim .!.: Sen nasılsın KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. Genişletmek için tıkla... Bende iyiyim çok şükür canım hadi az kaldı atlatacaksin hayırlısı ile telaslarin bitecek rahatlarsin
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.533 _CaNanSu_ .!.: İyidir Canım sen nasılsın? Yarın Bursa yolcusuyuz... Hazırlık yapıyorum Uğrayamadım bugün buralara Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin canım bizde gidicez galiba daha hiç hazırlık yapmadım Hayırlısı ile gidin gelin inşallah
_CaNanSu_ .!.: İyidir Canım sen nasılsın? Yarın Bursa yolcusuyuz... Hazırlık yapıyorum Uğrayamadım bugün buralara Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin canım bizde gidicez galiba daha hiç hazırlık yapmadım Hayırlısı ile gidin gelin inşallah
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.534 Nevreste .!.: Hayırlı akşamlar Genişletmek için tıkla... Hayırlı akşamlar canım
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.431 698 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.535 Nevreste .!.: Merhaba canım:) Genişletmek için tıkla... sen bugün yoktun abka :)) kukrim27 .!.: Bende iyiyim çok şükür canım hadi az kaldı atlatacaksin hayırlısı ile telaslarin bitecek rahatlarsin Genişletmek için tıkla... İnşallah hiç bitmeyecek gibi eşim bir ckk istedigim şeyi cikksss dedi ona çok moralim bozuk çok inat etti almadı vallla artik bilmiyorum ne olacak ://
Nevreste .!.: Merhaba canım:) Genişletmek için tıkla... sen bugün yoktun abka :)) kukrim27 .!.: Bende iyiyim çok şükür canım hadi az kaldı atlatacaksin hayırlısı ile telaslarin bitecek rahatlarsin Genişletmek için tıkla... İnşallah hiç bitmeyecek gibi eşim bir ckk istedigim şeyi cikksss dedi ona çok moralim bozuk çok inat etti almadı vallla artik bilmiyorum ne olacak ://
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.536 Minik meleklerim .!.: sen bugün yoktun abka :)) İnşallah hiç bitmeyecek gibi eşim bir ckk istedigim şeyi cikksss dedi ona çok moralim bozuk çok inat etti almadı vallla artik bilmiyorum ne olacak :// Genişletmek için tıkla... Ne istedin kı
Minik meleklerim .!.: sen bugün yoktun abka :)) İnşallah hiç bitmeyecek gibi eşim bir ckk istedigim şeyi cikksss dedi ona çok moralim bozuk çok inat etti almadı vallla artik bilmiyorum ne olacak :// Genişletmek için tıkla... Ne istedin kı
Kirmizi pabuc Nirvana Kayıtlı Üye 31 Aralık 2017 12.133 32.162 548 36 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.537 kukrim27 .!.: Kirmizi pabuc gittin mi Dr a Genişletmek için tıkla... Gittim canım kesin birşey demedi kıza benziyor dedi
kukrim27 .!.: Kirmizi pabuc gittin mi Dr a Genişletmek için tıkla... Gittim canım kesin birşey demedi kıza benziyor dedi
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.538 Kirmizi pabuc .!.: Gittim canım kesin birşey demedi kıza benziyor dedi Genişletmek için tıkla... Sağlıklı olsun inşallah da nasılsa ogrenirsiniz kız mı erkek mi
Kirmizi pabuc .!.: Gittim canım kesin birşey demedi kıza benziyor dedi Genişletmek için tıkla... Sağlıklı olsun inşallah da nasılsa ogrenirsiniz kız mı erkek mi
Kirmizi pabuc Nirvana Kayıtlı Üye 31 Aralık 2017 12.133 32.162 548 36 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.539 kukrim27 .!.: Sağlıklı olsun inşallah da nasılsa ogrenirsiniz kız mı erkek mi☺ Genişletmek için tıkla... Evet canım artık detaylı da kesin söylerler heralde. Ama kız sanırım kızlar böyle geç belli oluyor ya
kukrim27 .!.: Sağlıklı olsun inşallah da nasılsa ogrenirsiniz kız mı erkek mi☺ Genişletmek için tıkla... Evet canım artık detaylı da kesin söylerler heralde. Ama kız sanırım kızlar böyle geç belli oluyor ya
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 9 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #3.540 BirTutamMutluluk20 .!.: Koyde misin canim Genişletmek için tıkla... Alış-verişteydik O zaman kukrim27 .!.: İyi Akşamlar Kimse yok mi Genişletmek için tıkla... Ben varım kukrim27 .!.: N Nana ortak bitti mi işlerin Genişletmek için tıkla... Şimdilik bitti kuzum, bende bittim ama BirTutamMutluluk20 Bakınız pasta yaptık, sözde bayrama ama yarın akşama yarısı biter
BirTutamMutluluk20 .!.: Koyde misin canim Genişletmek için tıkla... Alış-verişteydik O zaman kukrim27 .!.: İyi Akşamlar Kimse yok mi Genişletmek için tıkla... Ben varım kukrim27 .!.: N Nana ortak bitti mi işlerin Genişletmek için tıkla... Şimdilik bitti kuzum, bende bittim ama BirTutamMutluluk20 Bakınız pasta yaptık, sözde bayrama ama yarın akşama yarısı biter