- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Bir tek ikimizde mi oluyor bu ,sıktı artık.
Biz süperonline kullanıyoruz ,telefondakide türk telekom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tek ikimizde mi oluyor bu ,sıktı artık.
Benim Vodafone. Telefondan giriyorum zaten ben.Biz süperonline kullanıyoruz ,telefondakide türk telekom
Benim Vodafone. Telefondan giriyorum zaten ben.
Anlamadım derdi neTelefondan girince sorun yok mob,il veriden giriş yaptım,wifi olunca gene zorlandı telde.
Anlamadım derdi neTelefondan girince sorun yok mob,il veriden giriş yaptım,wifi olunca gene zorlandı telde.
Anlamadım derdi ne
Güle güle giyin canımEki Görüntüle 2297192 evde karanlık durdu daha açık rengi
Sanada iyi bayramlar, iyi tatiller, iyi eğlenceler abla. Görüşmek üzereHanımlar yarın gidiyorum eltim alacak evden onda kalacam gecede yola çıkacağız kısmetse.
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım..
Şimdiden hepinize iyi bayramlar iyi tatiller olsun kendinize iyi bakın görüşmek üzere.
Sanada iyi bayramlar, iyi tatiller, iyi eğlenceler abla. Görüşmek üzere
Sanada iyi bayramlar, iyi tatiller, iyi eğlenceler abla. Görüşmek üzere
sağol abla inşallah :Evde tunik pantolan daha rahat birde,güle güle giy kıyafetlerini çok ta yakışır sana fıstık.
İnşallah hem pc hem telefondan giriyorum birazdan çıkmam lazım alışverş malum yemek hazırlamam lazım eşimede.
Birde pazara gidecem daha sonra.
Sağol canım az kaldı çok evin tüm işi dueuyor buggün yarın yalarım insaavllah evim küçük birde boya yapılırken temizlik yapıldı diye son güne boraktimGüle güle giyin canım
İyi bayramlar ablaharcligimizi verip gideydin yaHanımlar yarın gidiyorum eltim alacak evden onda kalacam gecede yola çıkacağız kısmetse.
Şimdiden hepinize iyi bayramlar iyi tatiller olsun kendinize iyi bakın görüşmek üzere.
Kanka neler kaldi?sağol abla inşallah :
Sağol canım az kaldı çok evin tüm işi dueuyor buggün yarın yalarım insaavllah evim küçük birde boya yapılırken temizlik yapıldı diye son güne boraktim
İyi bayramlar şekerciğimHanımlar yarın gidiyorum eltim alacak evden onda kalacam gecede yola çıkacağız kısmetse.