En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Ovitrelle oldum kuzum bu ay Arefe günü 14. Gün insallah adet olmam
Amanıııın hadi inşallah balımmm bugün dua etcem senin için kız bak beni etiket edin haaa haberi .

Amanıııın hadi inşallah balımmm bugün dua etcem senin için kız bak beni etiket edin haaa haberi .
Ya insallah valla suan aglayasım geldi bu ay cok sulu gözlüyüm valla oyle memnun olurum ki nolur bana cokkk dua et

Ya insallah valla suan aglayasım geldi bu ay cok sulu gözlüyüm valla oyle memnun olurum ki nolur bana cokkk dua et
Kuzu ağlama beee kurban olurum Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar ile taçlandırsın seni ve tüm bebiş isteyenleri inşallah. Yatmadan edecem kuzum benim çook iyi anlıyorum seni ,bebeğim olmazsa diye düşünceleri yasadığım için seneler öncesinde oyuzden anlıyorum, Allah büyük ,ona hiçbirşey zor gelmez ,elbet senin içinde güzel bir müjdesi vardır zamanı vardır

Ya ne bileyim elimde değil canımın içi ya iki kayıp verdim 9 aydır da deniyorum olmadı artık bu sevda içime cok işledi gerçekten o kadar cok hamile haberi aldım ki bu ara birazda ondan bu kadar hüzünlüyüm

Kayıplarının sebebi bellimi Kuzum . Bak negüzel hamile kalabilmişssin tekrar kalırsın çünki hiç hamile kalamayanlara göre daha yüksek ihtimalin var.eminim yavrularının acısı çok kötüdür ama Rabbim bazen sınıyor bizleri belki hayırlısı öyle idi. Bekledikçe birşeyler eminim Rabbim güzelleştiriyordur senin için. Birazdaha sabır moral

Hadi ya geçmiş olsun nesi var ki öksürük falan varmı ://

Daha buzluga atmayı bilmiyorum onu ogrenirsem alırım fazla ☺☺☺
canım kabagı doğra at bişey olmuyo bende gecende arkadaşımda gördüm
bi sorun yok canım bi yumurta tembelliği var bende dr ons bağladı saçma bi şekilde bilmiyorum az önce ovu yaptım hamile değilim demek ki zamanı değil ama yoruldum ya
Günaydın hanımlar ☀ Youlost16 inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırsın inşallah canım
Alamadım canım çünkü ovu yaptım tertemiz çıktı

Olsun Kuzum moral bozmak yok tekrar dene vazgeçmek üzülmek yok.demekki vakti zamanı var

Moralini bozma canım hiç bir sebep yokken sadece kafamız oraya odaklı olduğu için bile hamilelikte gecikme olabiliyor tamamen psikolojik. Ne zaman ki salıyorsun kafan boş oluyor bi bakmışsın hamilesin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…