Yok canım bilmiyorum:)Bizim orası derken Antep mi:)Nevreste abla sizin oralarda bir turşu var domatesli maydanozlu biberli senonu biliyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bilmiyorum:)Bizim orası derken Antep mi:)Nevreste abla sizin oralarda bir turşu var domatesli maydanozlu biberli senonu biliyor musun
Sen Malatyalı değil miydinYok canım bilmiyorum:)Bizim orası derken Antep mi:)
Hem neden bilmiyorsun koskoca nirvanasın senYok canım bilmiyorum:)Bizim orası derken Antep mi:)
Ne bitti canımSonunda bitti şükür
Evet Malatyalıyım ama bilmiyorum:)Yani turşuya maydanoz konur ama domatesle duymadım:)Sen Malatyalı değil miydin
Oda eksik kalsınHem neden bilmiyorsun koskoca nirvanasın sen
MjlarNe bitti canım
Ama abla o çok güzel birşey ya böyle ekmek bana bana aşerenim sanırımEvet Malatyalıyım ama bilmiyorum:)Yani turşuya maydanoz konur ama domatesle duymadım:)
Ben çıkalı 17 yıl olmuş kuzum ya:)
Hoşgeldin pastamız ne zaman geliyor.Çıtayı yukarı taşıdın mı
Baktım netten zor görünmüyor yaparsın ne olacak:)Ama abla o çok güzel birşey ya böyle ekmek bana bana aşerenim sanırım
Abla ben cıtayı daha cıkartcamda malzemem yok ama gelecek yakın zamanda büyük ihtimalle bayramdan sonra olurHoşgeldin pastamız ne zaman geliyor.Çıtayı yukarı taşıdın mı
Herkesin tarifine güvenilmez o yüzden sana sordum ablaBaktım netten zor görünmüyor yaparsın ne olacak:)
Tamam canım sabırsızlıkla bekliyorumAbla ben cıtayı daha cıkartcamda malzemem yok ama gelecek yakın zamanda büyük ihtimalle bayramdan sonra olur
Ben onu maydanozsuz biliyorum:)Herkesin tarifine güvenilmez o yüzden sana sordum abla
Varsa tarif alayım abla maydanozu ben doğrayıveririrmBen onu maydanozsuz biliyorum:)
Dönüşüm muhteşem olacak ( cok mütevazıyımdır )Tamam canım sabırsızlıkla bekliyorum
1 kilo acı biberVarsa tarif alayım abla maydanozu ben doğrayıveririrm
Hadi bakalım bekliyoruz:)Dönüşüm muhteşem olacak ( cok mütevazıyımdır )
Tamam ablaHadi bakalım bekliyoruz:)