• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
canım kabagı doğra at bişey olmuyo bende gecende arkadaşımda gördüm
bi sorun yok canım bi yumurta tembelliği var bende dr ons bağladı saçma bi şekilde bilmiyorum az önce ovu yaptım hamile değilim demek ki zamanı değil ama yoruldum ya😥😥😥

Alamadım canım çünkü ovu yaptım tertemiz çıktı 😓😓
Onu gördüm canım da yemeğini yapmiyorum ki doğranmış kabağı napicam sonra dolmalık koyulurmu acaba kurumuyo bizim burda

Bende 7 ay niye olmuyor diye düşünüp durdum bi sorun mu var diye diye en sonunda Allah hayırlısı olacak ise verir zaten dedim boşvermiştim artık ve o ay hamile kalmışım çok şaşırmıştık nasip kısmet kuzum. Tatile gezmeye filan çıksanız mesela kafan dağılır unutursun yumurtlama zamanlarına denk gelirse birde kısa süre de olsa unutmak sana da iyi gelecektir.
Ay tatilede gittik yok anam olmuyo :D neyse elbet insallah bi gün olacak ama zamanı var hayırlısı insallah ♥️

Onu gördüm canım da yemeğini yapmiyorum ki doğranmış kabağı napicam sonra dolmalık koyulurmu acaba kurumuyo bizim burda
Bence aynı mantık koyulur neden koyulmasın ki bence bi tane dene kabagı sonra çıkar yap olmazsa koymazsın

Olacak neden olmasın daha önce olmuş yine olur.artık ölümden başkasına çare var inşallah sana neden olmasın
Evet oyle ama işte imtihan dünyası dün iki haberle sevindik bugünki yaptıgım testle üzüldüm imtihan hersey bekleyeceğiz sabırla...

Ay tatilede gittik yok anam olmuyo :KK70: neyse elbet insallah bi gün olacak ama zamanı var hayırlısı insallah ♥
Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin,hakkındakini de gönlüne razı eylesin canım. Daha fazla aratmasın inşallah 🤲🏻

İki sene oldu :( gerçekten cok zor ya moralim cok bozuk uffff :KK61::KK61::KK61:
Rabbim inşallah sanada nasip eder canım. İnsan ne kadar kafaya takmamaya çalışsada illaki takıyor. Dogru zamanı bekliyordur,herşeyin hayırlısı. Allah ol dedigi anda hiç bir engel önünde duramaz

Rabbim inşallah sanada nasip eder canım. İnsan ne kadar kafaya takmamaya çalışsada illaki takıyor. Dogru zamanı bekliyordur,herşeyin hayırlısı. Allah ol dedigi anda hiç bir engel önünde duramaz
Evet oyle canım biliyoruz ama işte elimizde değil bilmiyorum takmıyorum ne kadar desem de kalbimin bi ucu orada aklım orada ne yapabilirim ki evet zamanını bekliyo evet..

Back