- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Siteden sanırım abla ara ara banada oluyor öyleSitemi ağır benim pc demi sorun var,sayfa açılmıyor mesajlar zor gidiyor.
13 dakika gurmine mesaj atmak için savaştım ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siteden sanırım abla ara ara banada oluyor öyleSitemi ağır benim pc demi sorun var,sayfa açılmıyor mesajlar zor gidiyor.
13 dakika gurmine mesaj atmak için savaştım ..
Onu gördüm canım da yemeğini yapmiyorum ki doğranmış kabağı napicam sonra dolmalık koyulurmu acaba kurumuyo bizim burdacanım kabagı doğra at bişey olmuyo bende gecende arkadaşımda gördüm
bi sorun yok canım bi yumurta tembelliği var bende dr ons bağladı saçma bi şekilde bilmiyorum az önce ovu yaptım hamile değilim demek ki zamanı değil ama yoruldum ya
Alamadım canım çünkü ovu yaptım tertemiz çıktı
Ay tatilede gittik yok anam olmuyo neyse elbet insallah bi gün olacak ama zamanı var hayırlısı insallahBende 7 ay niye olmuyor diye düşünüp durdum bi sorun mu var diye diye en sonunda Allah hayırlısı olacak ise verir zaten dedim boşvermiştim artık ve o ay hamile kalmışım çok şaşırmıştık nasip kısmet kuzum. Tatile gezmeye filan çıksanız mesela kafan dağılır unutursun yumurtlama zamanlarına denk gelirse birde kısa süre de olsa unutmak sana da iyi gelecektir.
Amin canım insallah insallah olurOlacak inşallah canım hayirlisi ile nasip etsin Allah inşallah
Bence aynı mantık koyulur neden koyulmasın ki bence bi tane dene kabagı sonra çıkar yap olmazsa koymazsınOnu gördüm canım da yemeğini yapmiyorum ki doğranmış kabağı napicam sonra dolmalık koyulurmu acaba kurumuyo bizim burda
Evet oyle ama işte imtihan dünyası dün iki haberle sevindik bugünki yaptıgım testle üzüldüm imtihan hersey bekleyeceğiz sabırla...Olacak neden olmasın daha önce olmuş yine olur.artık ölümden başkasına çare var inşallah sana neden olmasın
Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin,hakkındakini de gönlüne razı eylesin canım. Daha fazla aratmasın inşallahAy tatilede gittik yok anam olmuyo neyse elbet insallah bi gün olacak ama zamanı var hayırlısı insallah ♥
Rabbim inşallah sanada nasip eder canım. İnsan ne kadar kafaya takmamaya çalışsada illaki takıyor. Dogru zamanı bekliyordur,herşeyin hayırlısı. Allah ol dedigi anda hiç bir engel önünde duramazİki sene oldu gerçekten cok zor ya moralim cok bozuk uffff
Siteden sanırım abla ara ara banada oluyor öyle
Aminnnn insallah canımmm insallah insallahAllah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin,hakkındakini de gönlüne razı eylesin canım. Daha fazla aratmasın inşallah
Evet oyle canım biliyoruz ama işte elimizde değil bilmiyorum takmıyorum ne kadar desem de kalbimin bi ucu orada aklım orada ne yapabilirim ki evet zamanını bekliyo evet..Rabbim inşallah sanada nasip eder canım. İnsan ne kadar kafaya takmamaya çalışsada illaki takıyor. Dogru zamanı bekliyordur,herşeyin hayırlısı. Allah ol dedigi anda hiç bir engel önünde duramaz
Hadi yanasil gordun ?BirTutamMutluluk20 kız rüyamda seni gördüm
Allah iyiliğinizi versin
Değişiklik olur ablacım şimdiden iyi tatillerHanımlar pazar sabahı eltimle tatile gidiyoruz didime ablası orada,1 hatfa filan kalacağız herhalde.