• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Moralini bozma canım hiç bir sebep yokken sadece kafamız oraya odaklı olduğu için bile hamilelikte gecikme olabiliyor tamamen psikolojik. Ne zaman ki salıyorsun kafan boş oluyor bi bakmışsın hamilesin hayırlısıyla🥰
Kafaya insan nasıl takmaz ki ben ne kadar takmıyorum desemde gene de aklım orda oluyo istemsizce çünkü iğne olmuşum adet günüm belli yani istemsizce bekliyorum..

İki sene oldu :KK43: gerçekten cok zor ya moralim cok bozuk uffff :KK61::KK61::KK61:
Ah kuzum beniiim anlıyorum ama azdaha sabır moralini yüksek tut inanıyorum güzel haberlerini alacagız yakında inşallah😘

Ah kuzum beniiim anlıyorum ama azdaha sabır moralini yüksek tut inanıyorum güzel haberlerini alacagız yakında inşallah😘
Neyse bugünü de atlatayım moralim yerine gelir napalım bize daha nasip değil demek ki😥😥😥

Neyse bugünü de atlatayım moralim yerine gelir napalım bize daha nasip değil demek ki😥😥😥
Vakti var kuzum ve herşeyin hayırlısını dile her zaman😘 moral bozmak stres yapmak yok.

Kafaya insan nasıl takmaz ki ben ne kadar takmıyorum desemde gene de aklım orda oluyo istemsizce çünkü iğne olmuşum adet günüm belli yani istemsizce bekliyorum..
Yani tabi ki canım zamanı vardır belki inşallah tez zamanda hayırlısı ile olur 🤲🏻

canım kabagı doğra at bişey olmuyo bende gecende arkadaşımda gördüm
bi sorun yok canım bi yumurta tembelliği var bende dr ons bağladı saçma bi şekilde bilmiyorum az önce ovu yaptım hamile değilim demek ki zamanı değil ama yoruldum ya😥😥😥

Alamadım canım çünkü ovu yaptım tertemiz çıktı 😓😓
Her dua vaktini bekler derler canım hiç ummadığın anda gelecek bebişin sen duanı eksik etme

Hiç ummadığım bi zaman olacak mı ki ya:KK43:
Bende 7 ay niye olmuyor diye düşünüp durdum bi sorun mu var diye diye en sonunda Allah hayırlısı olacak ise verir zaten dedim boşvermiştim artık ve o ay hamile kalmışım çok şaşırmıştık nasip kısmet kuzum. Tatile gezmeye filan çıksanız mesela kafan dağılır unutursun yumurtlama zamanlarına denk gelirse birde kısa süre de olsa unutmak sana da iyi gelecektir.

Back