- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Dur getireyimNerde benim dünkü dev pastam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur getireyimNerde benim dünkü dev pastam
Ancak o kurtarırNerde benim dünkü dev pastam
@gurtmingotam canım yaptı pastasını:)
Allahım sana geliyürüm Yarabbim AC kollarını,ismini nebilim yahu gurtmingotam disenize yazmıyım diyüüm kaç dkkadır duramadımKız sen tam Fransız oldun
İki saattir kimin konusuna yaziyiz
Dur yardıma geliyimDur getireyim
Oluyor canım benim de yurtiçinde şubeye gitmiş aradım 3 gün içinde iade ediyor üz diye söyledilerPTT de yurtiçinde olmuyor kuzu
O bile kurtarmaz kk çok abartı bulup oy vermez bu seferAncak o kurtarır
Ama şubede 3 gün kalıyo bu 3 gün olmadiki 1 gun kaldiOluyor canım benim de yurtiçinde şubeye gitmiş aradım 3 gün içinde iade ediyor üz diye söylediler
Yoksa yapardınO bile kurtarmaz kk çok abartı bulup oy vermez bu sefer
Tabiki biliyosunYoksa yapardın
Aldığın yer ile alakalı olabilir mi?Ama şubede 3 gün kalıyo bu 3 gün olmadiki 1 gun kaldi
3 gün içinde diyor ya içinde işte belki onların bir gündür şubeye gidince hemen almak lazım canım onlara birşey olmaz ki biz mağdur oluruzAma şubede 3 gün kalıyo bu 3 gün olmadiki 1 gun kaldi
Çabuk aln gelin ile damat pesime düştü.Dur yardıma geliyim
Bilmez miyimTabiki biliyosun
Aşkolsun bu benim pastama benziyor niye paylaştınŞimdi herkes gördü yapmaktan vazgeçtimÇabuk aln gelin ile damat pesime düştü.
Tamam senin kinuya tasiyayim o zamanAşkolsun bu benim pastama benziyor niye paylaştınŞimdi herkes gördü yapmaktan vazgeçtim
Gelinle damatta kalsın mıTamam senin kinuya tasiyayim o zaman
Sen uğraşma.yapmakla
Yok abla onlarinda haberi yok adam subeden alabilirsiniz diyo daha banaAldığın yer ile alakalı olabilir mi?
Onlarda esantiyon işte fazladan oy sanaGelinle damatta kalsın mı
Cidden çok ilginç olmuşYok abla onlarinda haberi yok adam subeden alabilirsiniz diyo daha bana