Anladım canım hayırlısıAbla oturdugumuz yer merkeze uzak tepe buraya cikmak zor geliyo bazı kargoculara islerini yapmiyolar yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım hayırlısıAbla oturdugumuz yer merkeze uzak tepe buraya cikmak zor geliyo bazı kargoculara islerini yapmiyolar yani
Yetismezki bayram giriyoNeyse gitsin aldığım yerden başka kargi sirketi ile talep et
Daha fenalar olabilir biraz daha korkunalimiyon da ataydi☺
Sorma abla satıcı subeden alabilirsiniz dedi sisteme bi girdim geri yollamislar daha 1 gün geçti üzerinden sadece dün getirdiler bugün yolladilarBen bir şey istediğimde beni bulamazsa şubeye gidiyor gidip oradan alıyorum:)
Niye öyle olmuş yaptıkları çok saçma:/
Harf pasta kütük pasta bunlar varmiDaha fenalar olabilir biraz daha korkun
Henüz alan yok:)Harf pasta kütük pasta bunlar varmi
Tüh yazmasaydim keşke ☺Henüz alan yok:)
Şubeye dönünce hemen iade süreci başlıyor 3gün içinde gitmiş oluyorSo
Sorma abla satıcı subeden alabilirsiniz dedi sisteme bi girdim geri yollamislar daha 1 gün geçti üzerinden sadece dün getirdiler bugün yolladilar
Ama Aslı'nın pastaya benzer pastalar verdim:)Merakla bekliyorum:)Tüh yazmasaydim keşke ☺
PTT de yurtiçinde olmuyor kuzuŞubeye dönünce hemen iade süreci başlıyor 3gün içinde gitmiş oluyor
Yağ su aslı kim nasıl pastası gösterin banada çatladım burda ha birde bu aslı katılıyürmüüü ben tanıyürmüyümmAma Aslı'nın pastaya benzer pastalar verdim:)Merakla bekliyorum:)
inşaallah katılabilirimalimiyon da ataydi☺
gurtmingotam canım yaptı pastasını:)Yağ su aslı kim nasıl pastası gösterin banada çatladım burda ha birde bu aslı katılıyürmüüü ben tanıyürmüyümm
Kız sen tam Fransız oldunYağ su aslı kim nasıl pastası gösterin banada çatladım burda ha birde bu aslı katılıyürmüüü ben tanıyürmüyümm
Aaaa neden seni dört gözle bekliyoruz:)inşaallah katılabilirim
Yaban mersinli karadutlu gibi miAma Aslı'nın pastaya benzer pastalar verdim:)Merakla bekliyorum:)
Onlarda olabilir:)Yaban mersinli karadutlu gibi mi
He mesgulum isim var diyosun çok ta şey yapma seneye katılırsin kuzuminşaallah katılabilirim
Nerde benim dünkü dev pastamOnlarda olabilir:)