• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Bir kilo aldım diye söylene soylenev verdi noldu dedim begenemedin mi bir kilo satılmıyor mu bu domates insanın assbini boziyorsunuz dedim sustu kaldı komsuda diyo o biraz sinirli o sınırlı ise ben ondan sinirliyim dedim :KK53:
Iyi yapmışsın benimde başıma çok geliyor bu az alınca surat dusurmeler 2 kisiyiz yenmiyo napak

Bir kilo aldım diye söylene soylenev verdi noldu dedim begenemedin mi bir kilo satılmıyor mu bu domates insanın assbini boziyorsunuz dedim sustu kaldı komsuda diyo o biraz sinirli o sınırlı ise ben ondan sinirliyim dedim :KK53:
Ben bazen beğenmiyorum acil diye 3-4 tane alıyorum:)Ne kadar istersem o kadar alırım:)

Iyi yapmışsın benimde başıma çok geliyor bu az alınca surat dusurmeler 2 kisiyiz yenmiyo napak
Aynen öyle Allah sana rizik gönderiyor öyle öyle toplayacan beğenmiyor beyefendiler sinirlendirdi beni :KK53:

Bende genel de kabak alırken oluyor 3 tane alırım en fazla alt kısmını eşime dolma yaparım ben sevmem üst kısmını kendime Yoğurtlu salata yaparım :KK70:
Kalabalık değilsiniz zaten fazla alamazsın:)

Bende genel de kabak alırken oluyor 3 tane alırım en fazla alt kısmını eşime dolma yaparım ben sevmem üst kısmını kendime Yoğurtlu salata yaparım :KK70:
Daha buzluga atmayı bilmiyorum onu ogrenirsem alırım fazla ☺☺☺

Sen yapacağını yaptın rahat uyu biz ne yapalım 😀
:70:gebe kadinsin git uyu sen de;53:
Yok canım 21 'i son gün:)
Gozunun yagini yidigim:45:
Ay bugün sürat kargo beni deli etti ya pasta için bişey siparis vermiştim alamadım geri gidiyor şu an çok sinir oldum
Noldu ya su yarismacilara nevo biri fena nazar etmis:53::70:
Daha fenalar olabilir biraz daha korkun :70:
Bi gidimim zaten suzuldum nevo:70:

Kalabalık değilsiniz zaten fazla alamazsın:)
Bide dolapta da olsa rengi sarariyo çoğu sebze çok dayanmıyor abla her hafta da gidiyoruz pazara bende az az alıyorum
Bir patatesci var bende onla yaşamıştım benzer bişey o da 1 2 kilo alınca guluyodu takiliyodu bize dedim evde filizlenicegine her hafta tazesini alırım sende haklısın dedi artık bişey demiyor 😂😂

Back