- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
İki gündür sende birşeyler var yoksa hesabını baskasimi ele geçirdiEn çok seni tutuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki gündür sende birşeyler var yoksa hesabını baskasimi ele geçirdiEn çok seni tutuyorum
Gelsin görelimTamam kesin bana oy verirsin
Evet halamın kızı yazıyor aradaİki gündür sende birşeyler var yoksa hesabını baskasimi ele geçirdi
Iyi yapmışsın benimde başıma çok geliyor bu az alınca surat dusurmeler 2 kisiyiz yenmiyo napakBir kilo aldım diye söylene soylenev verdi noldu dedim begenemedin mi bir kilo satılmıyor mu bu domates insanın assbini boziyorsunuz dedim sustu kaldı komsuda diyo o biraz sinirli o sınırlı ise ben ondan sinirliyim dedim
Ben bazen beğenmiyorum acil diye 3-4 tane alıyorum:)Ne kadar istersem o kadar alırım:)Bir kilo aldım diye söylene soylenev verdi noldu dedim begenemedin mi bir kilo satılmıyor mu bu domates insanın assbini boziyorsunuz dedim sustu kaldı komsuda diyo o biraz sinirli o sınırlı ise ben ondan sinirliyim dedim
Aynen öyle Allah sana rizik gönderiyor öyle öyle toplayacan beğenmiyor beyefendiler sinirlendirdi beniIyi yapmışsın benimde başıma çok geliyor bu az alınca surat dusurmeler 2 kisiyiz yenmiyo napak
Aynen bende kisira koyacaktim o yüzden alayim dedim.bir kiloBen bazen beğenmiyorum acil diye 3-4 tane alıyorum:)Ne kadar istersem o kadar alırım:)
Boşver canım takmaya bile değmez sinirlenmeAynen bende kisira koyacaktim o yüzden alay.dedim.bir kilo
Tahmin ettimEvet halamın kızı yazıyor arada
Kalabalık değilsiniz zaten fazla alamazsın:)Bende genel de kabak alırken oluyor 3 tane alırım en fazla alt kısmını eşime dolma yaparım ben sevmem üst kısmını kendime Yoğurtlu salata yaparım
Daha buzluga atmayı bilmiyorum onu ogrenirsem alırım fazla ☺☺☺Bende genel de kabak alırken oluyor 3 tane alırım en fazla alt kısmını eşime dolma yaparım ben sevmem üst kısmını kendime Yoğurtlu salata yaparım
gebe kadinsin git uyu sen de;53:Sen yapacağını yaptın rahat uyu biz ne yapalım
Gozunun yagini yidigimYok canım 21 'i son gün:)
Noldu ya su yarismacilara nevo biri fena nazar etmisAy bugün sürat kargo beni deli etti ya pasta için bişey siparis vermiştim alamadım geri gidiyor şu an çok sinir oldum
Bi gidimim zaten suzuldum nevoDaha fenalar olabilir biraz daha korkun
Sen dur daha sana neler yapacağızgebe kadinsin git uyu sen de;53:
Gozunun yagini yidigim
Noldu ya su yarismacilara nevo biri fena nazar etmis
Bi gidimim zaten suzuldum nevo
Oğlan uyumuyorgebe kadinsin git uyu sen de;53:
Gozunun yagini yidigim
Noldu ya su yarismacilara nevo biri fena nazar etmis
Bi gidimim zaten suzuldum nevo
Bide dolapta da olsa rengi sarariyo çoğu sebze çok dayanmıyor abla her hafta da gidiyoruz pazara bende az az alıyorumKalabalık değilsiniz zaten fazla alamazsın:)
Benimki deOğlan uyumuyor
Sen dur daha sana neler yapacağız
Senin bebenin cinsiyeti neymis ogrendiniz mi?Oğlan uyumuyor
KizSenin bebenin cinsiyeti neymis ogrendiniz mi?
Oda sunum için ciddi hazırlıklarda merakla bekliyorum
Zipzipin takimindaki arkadas ne zaman eklicek acep
Senin bebenin cinsiyeti neymis ogrendiniz mi?