- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
20 yi geçtim anca 1 kere kazandım, bu sonSon mu nasıl bir son acebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 yi geçtim anca 1 kere kazandım, bu sonSon mu nasıl bir son acebe
sagol canimEline saglik canim merakla bekliyorum pastani
Değiliz nevrosGeliyor hazır olun
Hee evet beni. Sonumda o olacaklar oldu üç mi dört mü dahaçok bekleyeceğim yani20 yi geçtim anca 1 kere kazandım, bu son
Sen daha yenisin güzelim:)Hee evet beni. Sonumda o olacaklar oldu üç mi dört mü dahaçok bekleyeceğim yani
Hızlı ve öfkeliSen daha yenisin güzelim:)
Yok canım 21 'i son gün:)Nişan pastası yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum aslininkini gördükten sonra Nevreste 22snde yukleyebiliyozmu
Hadi ya tüh yoksa kesin 1.idimYok canım 21 'i son gün:)
Hayırlısı canım:)Hadi ya tüh yoksa kesin 1.idim
Noldu kiAy bugün sürat kargo beni deli etti ya pasta için bişey siparis vermiştim alamadım geri gidiyor şu an çok sinir oldum
Hadi ya niye öyle olduAy bugün sürat kargo beni deli etti ya pasta için bişey siparis vermiştim alamadım geri gidiyor şu an çok sinir oldum
Salı günü kargo gelicekti sistemden takip ediyordum 3 te dağıtıma çıktı diye görünüyordu bekledim gelmedi akşam 7 de iade diye kayıt acmislar bugün gün boyu aradım kere acmadilar musteri hizmetlerini aradım o da gelmisler yokmussunuz dedi bende gelmediklerini söyledim geldiklerini ispatlasinlar dedim neyse şikayet kaydı açtı yeniden geliceklerini söyledi bu aksam 7 de geri gidiyor görünüyo şu an sistemde izmir e gitmiş görünüyor aldigim yereNoldu ki
Abla oturdugumuz yer merkeze uzak tepe buraya cikmak zor geliyo bazı kargoculara islerini yapmiyolar yaniHadi ya niye öyle oldu
Ben bir şey istediğimde beni bulamazsa şubeye gidiyor gidip oradan alıyorum:)Salı günü kargo gelicekti sistemden takip ediyordum 3 te dağıtıma çıktı diye görünüyordu bekledim gelmedi akşam 7 de iade diye kayıt acmislar bugün gün boyu aradım kere acmadilar musteri hizmetlerini aradım o da gelmisler yokmussunuz dedi bende gelmediklerini söyledim geldiklerini ispatlasinlar dedim neyse şikayet kaydı açtı yeniden geliceklerini söyledi bu aksam 7 de geri gidiyor görünüyo şu an sistemde izmir e gitmiş görünüyor aldigim yere
Neyse gitsin aldığım yerden başka kargi sirketi ile talep etSalı günü kargo gelicekti sistemden takip ediyordum 3 te dağıtıma çıktı diye görünüyordu bekledim gelmedi akşam 7 de iade diye kayıt acmislar bugün gün boyu aradım kere acmadilar musteri hizmetlerini aradım o da gelmisler yokmussunuz dedi bende gelmediklerini söyledim geldiklerini ispatlasinlar dedim neyse şikayet kaydı açtı yeniden geliceklerini söyledi bu aksam 7 de geri gidiyor görünüyo şu an sistemde izmir e gitmiş görünüyor aldigim yere