- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
CanimsinAzerinin pastası gördüğümden beri gözümün önünden gitmiyorcanım çekecek diye korkarak giriyorum konulara zaten
O zaten çok fena olacakDogru soyle gurtmingotam mi
O zaten çok fena olacak
Sağol kuzumŞimdiden ilk ben kutluyayım iyiki doğdun canoom. Sağlıklı mutlu bir yuvan olsun
Valla ben kıskıs gülüyom çaktırmamak için şekilden şekle giriyom ay gelir okur diye
Nevo korkutma yeaaaO zaten çok fena olacak
KızBu arada ayiptir soylemesi 1 gunde 1k olmusum
İcime @deynepnaz kacti
Tamam ya accik hava atayim dedim gurtmingotam tarifini eklememis agzima tiktiniz lafi
Tamam tamam takıl sen istediğin gibi sustumTamam ya accik hava atayim dedim gurtmingotam tarifini eklememis agzima tiktiniz lafi
Oldu kankacimKukrim kankacım yerlestirme sonucları açıklanmıs istediğin bölüm oldu mu canım
Yaaa cook mutlu oldum kankacım insallah mezun oldugun günü de kutlarızOldu kankacimsorduğun için teşekkür ederim .
Hatta bunu kutlamak için ne yaptım dersin fırında
Aminn inşallah çok teşekkür ederim ilk asamayi gectik gerisinde hayırla sonuclanir inşallah kankacimYaaa cook mutlu oldum kankacım insallah mezun oldugun günü de kutlarız
Ne yaptın kek börek
Insallah kankacım ❤Aminn inşallah çok teşekkür ederim ilk asamayi gectik gerisinde hayırla sonuclanir inşallah kankacim
Börek hemidesu böreğiiiii kral geri döndü
Hayırlı olsun canımOldu kankacimsorduğun için teşekkür ederim .
Hatta bunu kutlamak için ne yaptım dersin fırında
Yalnız o da degilll sarma sardım cevizli kek yaptım ay bugün iyi çalıştım kankacimInsallah kankacım ❤
Yaaa börek mi yaptın hemde su böreği bende istiyorum kanka
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım