Offf bir pasta var o gelirse seni unutabilirlerSevindirmeyin beni ulen sonra tepetaklak olmayayim
Çok şükür canım geçmiş olsunOğlanın rutin göz muayenesi vardı. Onla uğraştık, bişey çıkmadı şükür :)
Allahım herkez biyerden bazen tel bildirimden çökcek korkuyomEllerine sağlık canım, afiyetle yiyin. :)
Tamam, aklımda bulunsun
Geldim, geldim. Çocuk emzirirken yorumları okuyup begenmek iyi oluyor. Oyun oynuyor zannediyorum
Sagol canım, yarın da tüm batın ultrason çekimi var. Kalça çıkıklığına bakılacak bakalım.Çok şükür canım geçmiş olsun
Kim yapcak ablaOfff bir pasta var o gelirse seni unutabilirlerOfff efsane bir şey
Bir problem yoktur inşaalalhSagol canım, yarın da tüm batın ultrason çekimi var. Kalça çıkıklığına bakılacak bakalım.
Bir problem yoktur inşaalalhSagol canım, yarın da tüm batın ultrason çekimi var. Kalça çıkıklığına bakılacak bakalım.
Hemen atlama azerin'i kandırıyorumKim yapcak abla
Çökmez kız, zemin sağlam korkmaAllahım herkez biyerden bazen tel bildirimden çökcek korkuyom. İkisi biarada hatuna bakyiiaaa
İnşaallahBir problem yoktur inşaalalh
Ama kuaför yapacaksa çok basit gel ben yapayım
Hemen atlama azerin'i kandırıyorumAma gelebilir çok güzel tarifler verdim:)
Gelecek biliyorum hatta 3-4 tane var çok fenalööp diye ben tamam tamam sustum . Valla gelecek eminim bende ah ahhhh
Valla ben kıskıs gülüyom çaktırmamak için şekilden şekle giriyom ay gelir okur diyeÇökmez kız, zemin sağlam korkma
Napcan, eli işte gözü oynaşta gibi oldu. Eşim bazen diyor neye gülüyorsun
Gelecek biliyorum hatta 3-4 tane var çok fena
İyi hadi çok şükür yemeye başlamışElhamdülillah daha iyi canım sabah patates haşladım yedi şükür
Yok canım 13nde
Dogru soyle gurtmingotam miOfff bir pasta var o gelirse seni unutabilirlerOfff efsane bir şey