- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Tatlım gorusemiyoruzGünaydın canım ❤
Buraya cook bakamıyorum canım nasılsın ders calısabiliyor musun sorularını bekliyorum :))Tatlım gorusemiyoruz
Nerelerdesin yahuEki Görüntüle 2296087 Bomba atayım da bu bölüme kurtulayım bu ne bee,her gün ağzımın suyu akıyor tariflere
Yüzüm eskimesin diye gelmiyorumNerelerdesin yahu
Starr olmak çok zorYüzüm eskimesin diye gelmiyorum
Çok calisamiyorum ya oğlan geç yatıyor alan dışında 12 ders var hangisine caliscagimi şaşırdım çorba oldu iyiceBuraya cook bakamıyorum canım nasılsın ders calısabiliyor musun sorularını bekliyorum :))
Ben de gelem mi bi isin ucundan tutarin belki
Allah kolaylık versin canım dersde cook fazlaymısÇok calisamiyorum ya oğlan geç yatıyor alan dışında 12 ders var hangisine caliscagimi şaşırdım çorba oldu iyice
Hiç imzalı resim istemiyorlar bendenStarr olmak çok zor
Inşallah canımAllah kolaylık versin canım dersde cook fazlaymıs
Bayram sonrası yine baslarsın insallah
Bak sen şunlara yumurta çıkmış kabuğunu beğenmiyorHiç imzalı resim istemiyorlar benden
Geçen gün zeytinyağlı fasulye yaptım ,kızıma yediremedim.Güzel olmamış diyor ,bana bana fasulyeyle 1.olmuş anasınaOğlum da sunum resmini gösterdim ,tadı daha güzeldi sunum olmamış diyor ,bana bana anasına
Senin bu yorumlara gidip bakmistim sonraKizaaam blue peri bu pastayi mi begenmiyordunbu dehsetul vahset bi sey olmus
Gel gel iki lafın belini kirarizBen de gelem mi bi isin ucundan tutarin belki
Az kalmışBen koza telefoni verip azıcık iş yaoayim bugün tam 11 gün kaldı
Ellerine sağlık canım, afiyetle yiyin. :)İyidir Bebişim
Sen nasılsın
Hazır yufkadan börek yapacağım
Canım çekti
Tamam, aklımda bulunsunSiz kapatın ben bakarım her daim
Geldim, geldim. Çocuk emzirirken yorumları okuyup begenmek iyi oluyor. Oyun oynuyor zannediyorum