Yok yaa ne 1 saati birde onların eli alışkın sürmez bence okadar.. Kuzu netten baksana videolarına sen dene evde biEvet zor devil kadın dolu Muş da ondan naz yaptı bencr birde normalde 250 liraymis bana 200 den yapacakti ondan zor dedi sanırım makyaj ve bu 1saatimi alır benim diyor
Afiyet olsun kankacım bende kahvaltı yapacagımda üşeniyorumBende iyiyim kankacim oğlanı yolladım kızımla kahvaltı ettik küçük daha uyuyor gececi olduğu için
Makyajla beraber alır blueYok yaa ne 1 saati birde onların eli alışkın sürmez bence okadar.. Kuzu netten baksana videolarına sen dene evde bi
Sağol kanka cimAfiyet olsun kankacım bende kahvaltı yapacagımda üşeniyorum
Sağol kankacim ♥Sağol kanka cimhadi yap ac ac durma
VallaAlır ama minik
Ekmeğe sürüp sürüp yidin mi
Evet teryag in üstüne hemideEkmeğe sürüp sürüp yidin mi
Olsun iyi yapmisin acı ömrü uzatiyormus bol bol yememiz lazimEvet teryag in üstüne hemideağzım hala yanıyor
Kafa çok zor değilde nebilim kuzu bana öyle geldi demekkiMakyajla beraber alır blue
Ohoooo sen başkasına bak yada video izle yap kendin kuzu akşam etme yapcak diyeVallaBlue_Peri benim komsumun ustasiymis o kadın benim komsuda onun yanında usta olmuş eli çok yavaş
Dedim benim komşu da ustası gibiyse iki saatini bile alır
Şimdi başka yerlere de soracağım bakalım bugün tekrar çıkacağız
O çocuk odası cami silerken ben 3 odanın camını sildim çok yavasdi
Ustası da öyle olabilir
Onlar dikiyor orasını burasını spreyleme falan arada iki lak lakKafa çok zor değilde nebilim kuzu bana öyle geldi demekki
Ohoooo sen başkasına bak yada video izle yap kendin kuzu akşam etme yapcak diye
Ben iğneyle yaptım onuOnlar dikiyor orasını burasını spreyleme falan arada iki lak lak
Evet iğne ile tutturuluyor sadece gupur falan dikiliyor diğerleri iğne ileBen iğneyle yaptım onuhem eller hem diller
Çalgıcıları topluyor başımıza da derBeş lira attım çocuğa karşıdaki muzevir Müzeyyen de balkondaydi başlar şimdi dedikoduya gördü ya calgicilara para veriyor der
Derler valla kendilerine bakmıyorlar benintakip ederler onlara gelsin bu şarkı o zamanÇalgıcıları topluyor başımıza da der