Bende akşam parka çıktı eşim arkadaşıyla hem onlara dilimledim hem güvenliğe dilimledim götürdüDun komsuya verdim pastamdan bu gun de esimin is yerine yolladim.az bucuk bi sey kaldikocaman pastadan sadece bir dilim yiye bildim pek pasta delisi degilim galiba oglanlar aksam mum dikip uflediler
Günaydın canım ❤Günaydın ☀
Günaydın canım ❤Günaydın
EvetGel iyi kötü yaparım bişiler gel beğenmezsen bozarıZne için yaptıecaktın kuzu sünnet içinmi
Bunların hazırları var onlardan alsana
Naz yapıyor sanırımBlue_Peri kuzu senin tarif niye hala acilmadi?
Günaydın kankacım ❤Günaydın
His durur mu ki bazıları güzel durmuyor yaBunların hazırları var onlardan alsana
Duruyor duruyor arkadaşım almistiHis durur mu ki bazıları güzel durmuyor ya
Nerede kullandı pekiDuruyor duruyor arkadaşım almisti
Iyiyim kankacım sen nasılsınNasılsın kankacim
DüğündeNerede kullandı peki
Okadar da zor degilki netten baka baka yaptım ben
Baktım da çok uçuk şeyler var ben daha sade bişey istiyorum aslında şu katlari millet evde yapıyor denemek lazımDüğünde
Evet zor devil kadın dolu Muş da ondan naz yaptı bencr birde normalde 250 liraymis bana 200 den yapacakti ondan zor dedi sanırım makyaj ve bu 1saatimi alır benim diyorOkadar da zor degilki netten baka baka yaptım ben
Videosunu izle kolay yaparsın senBaktım da çok uçuk şeyler var ben daha sade bişey istiyorum aslında şu katlari millet evde yapıyor denemek lazım
Bende iyiyim kankacim oğlanı yolladım kızımla kahvaltı ettik küçük daha uyuyor gececi olduğu içinIyiyim kankacım sen nasılsın
Alır ama minikEvet zor devil kadın dolu Muş da ondan naz yaptı bencr birde normalde 250 liraymis bana 200 den yapacakti ondan zor dedi sanırım makyaj ve bu 1saatimi alır benim diyor