- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Yine bir izle sen netten kuzu başka başka yapanlardan izle . bikaç izlemede cözüyosun yapılışını. Yada yokmu başkasına git özel bir gün malumEvet iğne ile tutturuluyor sadece gupur falan dikiliyor diğerleri iğne ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine bir izle sen netten kuzu başka başka yapanlardan izle . bikaç izlemede cözüyosun yapılışını. Yada yokmu başkasına git özel bir gün malumEvet iğne ile tutturuluyor sadece gupur falan dikiliyor diğerleri iğne ile
Bende iyiyim çok şükür canımİyidir Bebişim
Sen nasılsın
Hazır yufkadan börek yapacağım
Canım çekti
Bende iyiyim çok şükür canım
Ooh hadi yap bakalım afiyet olsun
Hoşgeldin ablacim nereye gittinSelamlar dışardaydım şimdi geldim
Evet kuzu nevo abla ayarlıcaktı . sunumları falan attıydım hangisini koyarsa diyeTarflerin resimlerimi yok Blue_Peri
Hmm anladımEvet kuzu nevo abla ayarlıcaktı . sunumları falan attıydım hangisini koyarsa diye
Canım nasıl oğlan daha iyi insallahHmm anladım
Elhamdülillah daha iyi canım sabah patates haşladım yedi şükürCanım nasıl oğlan daha iyi insallah
Oh oh iyi maşallah canımElhamdülillah daha iyi canım sabah patates haşladım yedi şükür
Çok sevindim Kuzum inşallah bir daha yaşamaz böyle bişeyi küçük adamElhamdülillah daha iyi canım sabah patates haşladım yedi şükür
Hoşgeldin ablacim nereye gittin
Elhamdülillah daha iyi canım sabah patates haşladım yedi şükür
Sagol abla okadar bişeyi yok ama elden gelen bu artıkın ama tadı nefis olduBlue_Peri döktürmüş maşallah ellerine sağlık
Sagol abla okadar bişeyi yok ama elden gelen bu artıkın ama tadı nefis oldu